Indkvarterede på Kærshovedgård forsvinder i stort antal

Myndighederne ved ikke, hvor langt over 300 tidligere indkvarterede i Udrejsecenter Kærshovedgård befinder sig. »Hvis vi finder dem igen her i landet, reagerer vi selvfølgelig straks på det«, siger Støjberg. 

I perioden fra 21. marts 2016 til 26. november i år været registreret 447 udlændinge som indkvarteret, som pr. 26. november ikke er det længere.

De pågældende er registreret som udeblevne enten i forlængelse af den registrerede indkvartering på Udrejsecenter Kærshovedgård eller i forlængelse af en registreret, efterfølgende indkvartering på et andet indkvarteringssted i centersystemet. Pr. 26. november 2018 var ingen af de 328 udlændinge registreret med et nyt indkvarteringssted i centersystemet«.

Støjberg: Vi har med dybt kriminelle mennesker at gøre. Det er krigsforbrydere, det er mordere, det er voldtægtsmænd, som vi ikke kan sende ud af landet, og derfor bliver vi nødt til at tåle dem. Men det skal også være sådan, at vi har fuldstændig tjek på, hvor de er, og det har man ikke haft indtil videre

De har ikke pligt til at fortælle myndighederne, hvis man rejser hjem igen. Der er derfor en vis sandsynlighed for, at nogle af disse udlændinge er rejst hjem igen.

Så vil jeg håbe at de er registreret som udrejst, således at, hvis de vender tilbage til Danmark, så bliver de smidt hjem med det samme, og ikke igen kan blive opbevaret på skatteydernes regning og igen bliver til fare for almindelige borgeres sikkerhed.

Vil du love det Støjberg ???????


Læs artikel

2 Kommentarer

Vis kommentarer

Log ind for at kommentere