Kritik af Jan E. Jørgensen på 24syv. JJ tager selv til genmæle

I kommentarsporet skriver Jan Jørgensen selv:

Jan E. Jørgensen Lidt sjovt det her. Hvis du heller ikke ved, hvem Preben Rudiengaard er/var, så prøv at google hans navn. Noget af det første, der dukker op, er en artikel med overskriften: Splid i Venstre lever videre, og her kan man læse om dengang han sad i Venstres Folketingsgruppe sammen med Britta Schall Holberg. Dengang udtalte han: Der er større problemer end den der skide burka - for at sige det på dansk. De to var imod at nedsætte et udvalg, der skulle undersøge udbredelsen af burka og niqab, og så var de pludselig for alligevel. https://jyllands-posten.dk/politik/article4257268.ece

Og nu synes samme Rudiengaard, at vi plejer at holde rimeligt sammen i Venstre, og det er jeg åbenbart ved at ødelægge. Hukommelsen er kort, må man sige, så må jeg blot stilfærdigt gøre opmærksom på, at Venstre altid har været et parti med livlig debat, og sådan skulle det gerne blive ved med at være. Debatten i dag holdes dog i et mere roligt toneleje.

Den anden gamle sure mand i indslaget kritiserer mig for at være selvpromoverende - det kan man i hvert fald ikke beskylde ham for at være - jeg har i hvert fald aldrig hørt om ham.


0 Kommentarer

Log ind for at kommentere