Selsings stemmeguide

Uanset om man er enig med Rune Selsing eller ej, så skriver han godt, og hans "borgerlige stemmeguide" på JP er ret underholdende læsning. Se bare, hvad han her skriver om valget i Københavns Omegns storkreds:

De Konservatives Rasmus Jarlov er selvfølgelig et oplagt valg. I mange år har han været én af de vigtigste kulturkrigere og er gået forrest mod både islam og den voldelige venstrefløj. Men han har mildest talt ikke gjort meget væsen af sig i denne valgperiode. Måske har han været med til at bekæmpe de utrolige dumheder, som partitoppen hos K utvivlsomt har forsøgt at sælge, men det er ikke noget, vi andre har hørt om. En stemme på Jarlov må være en stemme på, at han finder sin gamle kulturkampgejst tilbage.

(...)

Selv om jeg er virkelig træt af Venstre for tiden og nok ikke kunne finde på at stemme på partiet, uanset hvem partiet stiller op, må man give dem, at Mads Fuglede er en ret fantastisk kandidat. Han mener alt det rigtige og er samtidig bysmart nok til, at de lytter til ham i partiet for komplekserede bønder. En stemme på Venstre er selvfølgelig også en stemme på en masse gyselige kandidater såsom Karen Ellemann, men hun tager jo nok mandatet. Hun er alligevel også typen, der skrider, lige så snart de ringer fra Red Pandaen.

0 Kommentarer

Log ind for at kommentere