Venstre-folk stiller sig i kø for at støtte Ellemann som ny formand

Jakob Ellemann-Jensen har længe været favorit til at skulle overtage formandsposten, hvis Løkke trak sig. Nu hvor formandsstolen er ledig, er flere Venstre-profiler begyndt offentligt at annoncere deres støtte til Ellemann som formand for partiet.

Listen over Ellemanns støtter er efterhånden lang, og man må forvente, at den bliver endnu længere i de kommende dage. Den 45-årige potentielle formand kan nu tælle Bertel Haarder, Sophie Løhde, Mads Fuglede, Stephanie Lose, Søren Pind, Claus Hjort Frederiksen, Lars Christian Lilleholt, Marcus Knuth og en hel række andre blandt sine støtter.

Ellemann har endnu ikke selv kommenteret på, om han stiller op som formand for Venstre til det kommende landsmøde. Efter det dramatiske hovedbestyrelsesmøde lørdag udtalte han dog til TV2: ”Nu har vi brug for at sætte os ned og lige ryste hovedet, for i dag handler ikke om, hvordan vi kommer videre, i dag handler om at vi har brug for at fordøje det her”. Det bliver spændende at se, hvornår Jakob Ellemann-Jensen er færdig med at fordøje og klar til at handle.

Læs artikel

0 Kommentarer

Log ind for at kommentere