Venstre-profil støtter op om Ellemann og Støjberg som ny formandsduo

Tidligere skatteminister Karsten Lauritzen var mandag på rundtur i de danske medier. Her afviste han selv at have ambitioner om såvel formands- som næstformandspost i Venstre, men i stedet erklærede han sin støtte til et nyt formandskab bestående af Jakob Ellemann-Jensen og Inger Støjberg. Dermed synes de to at konsolidere sig stadigt mere som nyt formandspar.

Karsten Lauritzen har været nævnt blandt favoritterne til næstformandsposten i Venstre, men ligesom Stephanie Lose og Sophie Løhde afviser han nu at gå efter posten. I stedet peger han på, at han gerne vil udfylde rollen som gruppeformand. En post, som Løkke ellers afholdt ham fra at overtage tidligere på året.

Udover et større interview med Politiken, hvor Lauritzen annoncerer sin støtte til en ny ledelsesduo med Ellemann og Støjberg ved roret samt springer sig selv i spil som gruppeformand, var han også forbi Deadline på DR2. Her er det værd at bemærke, at han lagde op til, at Venstre bør overveje at bløde op overfor Nye Borgerlige og overveje et samarbejde med partiet. Noget, som Løkke ellers kategorisk afviste i sin tid.


Foto: News Oresund

Læs artikel

0 Kommentarer

Log ind for at kommentere