Venstres kritik af Nye Borgerlige

Det er forståeligt at de "blå" partier ser rødt ved tanken om Pernille Vermund og hendes parti Nye Borgerlige, tonen bliver skinger. Birthe Rønn Hornbech var først ude, og i går fulgte Jarl Cordua trop i Altinget.

Som jeg ser Nye Borgerlige, er de en ren håndsrækning til Lars Løkke der ikke af sig selv kan finde ud af at gå over i historien som den statsminister der satte islam stolen for døren! Når Lars Løkke ikke kan finde ud af det, må nogen jo hjælpe ham; det prøver Nye Borgerlige så at gøre.

Fastholder Lars Løkke sin selvpåtagede uvidenhed og uformåen, kunne det tænkes at andre ville slå til. Bliver det Mette Frederiksen, så til lykke med det. Om vi skulle blive relativt fattigere i fremtiden på den rød-socialistiske vis fremfor Løkkes blå-socialistiske vis, gør næppe den store forskel. Det vigtigste er at bevare Danmark for danskerne.

Det står først rigtigt slemt til hvis ingen bider til bolle, for så bliver opgaven at begynde arbejdet med at ændre grundloven så islam kan få den dominerende indflydelse i Danmark. Grundslovsændringer tager sin tid, men jo før vi kommer igang, jo bedre, synes at være holdningen på tinge. Det er i hvert fald det de arbejder for i praksis.


Læs artikel

0 Kommentarer

Log ind for at kommentere