Claus Bøgh Svenningsen: IKEAs »vinterfest« er et knæfald for islam

Claus Bøgh Svenningsen skriver i et nyt blogindlæg op 180Grader om den shitstorm, som IKEA har været ude i den sidste uges tid. Årsagen til shitstormen har været, at IKEA har skiftet deres juletema ud med et såkaldt "vinterfest"-tema. Det mener Claus er et knæfald for islam.

Går man en tur i IKEA eller klikker man blot ind på IKEA’s hjemmeside, så vil man opdage at julehyggen er væk. Ordet jul er fuldstændig fjernet, som det overordnede tema, når der skal sælges juleprodukter i IKEA Danmark. Søger man på »jul«, så får man i stedet søgeresultatet for »vinterfest« frem.

Forretningskæden der intet har imod at fejre den islamiske højtid Eid, vrager uden problemer julen, som må siges at være er en af de vigtigste højtider i Danmark.

Julen skal ikke længere fejres, da vinterfest er meget mere inkluderende, må man forstå. Jeg er uendelig træt af IKEA og andre virksomheder, som er ved at omdanne Danmark og resten af Vesten til et politisk korrekt helvede på jord.


Det skal understreges, at jeg naturligvis mener at private virksomheder selv må bestemme, hvordan de vil drive deres virksomhed. Dog må jeg indrømme at jeg personligt finder IKEA's personale og virksomhedspolitik, yderst kvalmende og at den kan kun betegnes som et knæfald for islam.

Jeg kommer aldrig til at forstå dette kulturelle selvhad og denne selvskade, som udøves fra flere og flere sider af vores samfund.

Læs artikel

0 Kommentarer

Log ind for at kommentere