Jan Køpke Christensen: IS-krigere skal i fængsel på livstid

I et nyt blogindlæg på 180Grader skriver Jan Køpke Christensen om hjemvendte IS-krigere. Ifølge ham er det i sagen om den i mandags hjemvendte Ahmad el-Haj faktisk "grotesk at påstå, at manden er vendt hjem". Spørger man Jan Køpke Christensen, bør der vente en livstidsstraf til alle IS-krigere, når de kommer til Danmark.

Personen er den 28-årige Ahmad el-Haj, der er af palæstinensisk oprindelse, men ærgerligt nok udelukkende dansk statsborger. Det danske pas bør han omgående fratages. 

Selv om han har dansk pas er det selvsagt grotesk at påstå, at manden er vendt hjem. 

Danmark er ikke, og skal ALDRIG blive et hjem for mennesker, der i den grad har vendt vores danske værdier ryggen og kæmpet mod Danmarks interesser. 


Nu må domstolen forhåbentlig kende den pågældende skyldig efter straffelovens paragraf 114. Den såkaldte terrorparagraf skulle gerne føre frem til fængsel på livstid. 

Sanktionen er nemlig passende, hvis den 28-årige skulle have deltaget i Islamisk Stats uhyrlige forbrydelser. Måtte han i givet fald aldrig komme på fri fod, eller i hvert fald sidde i fængsel, til han er en meget gammel mand ligesom fx. den firedobbelte politimorder Palle Sørensen, der tilbragte 33 år bag tremmer.

Læs artikel

0 Kommentarer

Log ind for at kommentere