Flere og flere shopper online

Online handel bliver større og større i Danmark, ifølge FDIH har danskerne handlet 13% mere online i det første halvår 2017, sammenlignet med 2016. De forudser også at handel online vil vokse i 2018. Udover at der handles mere på nettet, så bruges mobilen også mere og mere når vi køber online.

ifølge FDIH er 14% af handlerne på mobilen, og det er en vækst på 40% hvis man ser på hvad den var i 2016. Den totale handel på nettet i det første halvår af 2017 var på hele 56,9 milliarder.

En af de ting som ikke er så positiv, er at over en tredjedel af online handel er i udlandet. 38 milliarder ryger udover grænsen, og det mest populære webshops er Zalando og E-bay. På en top 20 liste over de netbutikker danskerne anvender mest, er halvdelen af den udenlandske. 

Konkurrencen fra udenlandske netbutikker vokser

Google er den søgemaskine som de fleste bruger, når de skal handle online. En af mulighederne for de danske virksomheder for at handle handel online, indenfor de danske grænser er Google Ads.

Google Ads, er en aktion mellem forskellige virksomheder og at få de bedste placeringer på søgenetværket. Udenlandske virksomheder har ofte et større budget end danske, og kan derfor byde mere og have en fordel i at få den bedste position. Udover man kan bruge Google Ads, så kommer Amazon til Danmark, det er bare et spørgsmål om tid.

Dette er også en udenlandsk, og en kæmpe portal for handel online. Noget de danske virksomheder skal være klar på, er de skal bruge Amazon når det kommer. Det bliver nemlig en portal, hvor mange danske virksomheder kan skaffe mere omsætning.

Er du klar?

Læs artikel

0 Kommentarer

Log ind for at kommentere