Tidsregistrering gav styr på murerforretningen

Da Valdemar Møller startede op som selvstændig murer, var det uden de helt store ambitioner om vækst og udvidelse af forretningen. Det passede ham egentligt fint bare at være herre i eget hus, men evnerne rakte til mere, og da digital timeregistrering kom ind i virksomheden, blev der virkelig sat fart på væksten.

Valdemar Møller er stifter og administrerende direktør i murervirksomheden med det mundrette navn Mureren.dk. Mens han var i lære, oplevede han, hvor tungt det kunne være at skulle registrere sit arbejde med pen og papir. 25 mand genererede i gennemsnit omkring 40 A4-sider om dagen fyldt med håndskrevne informationer - rigeligt til at lægge bogholderen ned med manuelt tastearbejde.

Det var alt andet end effektivt, og derfor gjorde Valdemar Møller netop effektivitet til sit mantra. Det betød naturligvis også digitalisering af tidsregistreringen, og derfor gik han på jagt efter et både effektivt og brugervenligt system. Det endte med at blive timeregistreringssystemet Intempus, som var medvirkende til, at virksomheden voksede til hele 21 medarbejdere. Så meget for drømmen om at blive selvstændig...

Nemt at få svendene med på timeregistreringen

Ofte kan det være en kamp at få sine ansatte til at ændre vaner - også selvom de oprindelige vaner er åbenlyst irrationelle. For Valdemar Møller var det dog intet problem at få sine ansatte til at bruge Intempus til at registrere timer, kørsel, materialer og så videre. Med Intempus kan alting registreres på farten via en app, så man aldrig står i en situation, hvor tingene har hobet sig op, og det bliver svært at huske de præcise detaljer. Det betyder dels, at der kan opstå unøjagtigheder i lønudbetalingerne, ligesom det typisk også fører til, at man ikke får faktureret kunden for det hele.

”Så snart jeg får en ny kunde, opretter jeg kunden og en dertilhørende sag i app’en. Det betyder, at jeg ikke behøver at bruge tid på at oprette sager, når jeg kommer hjem fra flere kundemøder i streg, og at jeg ikke glemmer sagsoplysningerne, ” uddyber Valdemar, som kun bruger kort tid på at lære nyansatte op i Intempus.

0 Kommentarer

Log ind for at kommentere