Danske EU-politikere scorer bonuspoint, som bruges til private rejser

Når politikerne i EU rejser Europa tynd, scorer de selv alle bonuspointene for de dyrt indkøbte flybilletter. Og der er mange point at hente for parlamentarikerne.

Danske EU-politikere har tilsyneladende ingen problem med at score solide bonuspoint privat på de mange flyvninger for skatteborgernes penge.

Flere oplyser således, at pointene går til dem selv, men at de naturligvis betaler skat af dem.

På et år bruger parlamentet 21,5 millioner euro svarende til 160 millioner kroner på at flyve, og af dem er langt hovedparten på business class.

Politikerne får opgjort pr. 1. juli 2017 på 8.611,31 EUR. (ca. 64.100 kr.) + De såkaldte blyantspenge som udgør 4.416 EUR pr. måned. (ca. 32.850 kr.). 

Altså en månedsløn på 96.950 kr, derudover får de får godtgjort de faktiske billetudgifter til sådanne møder mod forelæggelse af kvittering op til et maksimumbeløb svarende til en flyrejse på business class "D"

Disse svimlende summer kan så ganges med de 781 parlamentsmedlemmer = 75.717.950 kr om måneden.

Derfor skal vi ud af EU, det er et korrupt svindelforetagende, som kun gavner de taburetklæbere der sidder dernede - for befolkningen har absolut ingen gavn af EU, som konsekvent nægter at lytte til befolkningerne.


Læs artikel

0 Kommentarer

Log ind for at kommentere