Kvindesamfund mener at bind og tamponer skal være gratis

Kvinder har denne ekstra udgift hver måned, som er en del af deres mulighed for at føde børn til samfundet, derfor mener Dansk Kvindesamfund at bind og tamponer skal være gratis.

Men hvor stopper dét tanketog? Skal kvinder så også have gratis BH fordi deres attributter giver mulighed for at give føde til børn til samfundet. Eller gratis makeup, hår klip, sko og kjoler da det forbedrer deres chancer for at finde en mand, så de kan føde børn til samfundet.

Og hvad så med mænd, skal de have gratis barbergrej da det er en udgift de har hver dag som kvinder ikke har. Og hvad med den tid mænd tvinges ind i hæren. Og de skal have gratis fitness kort, da det forbedrer deres chancer for at finde en kvinde så der kan fødes børn til samfundet.

Og der er jo ikke noget der er gratis. Hvis staten tager udgifter til bind og tamponer så er der noget andet staten ikke skal, ellet også skal skatten sættes op, og så kommer kvinderne alligevel til at betale for bind og tamponer, nu blot plus udgifter til administration af ordningen og så betaler de resten af livet, fremfor kun de år hvor de er børneproduktive.

Det er typisk kvindesamfund det ser staten som en erstatning for en mand. Havde de feminister nu en mand så kunne han dele den udgift med dem ved at putte bind og tamponer på fællesbudgettet.
Læs artikel

2 Kommentarer

Vis kommentarer

Log ind for at kommentere