Bedrag 1:10

Jeg havde mine bange anelser vedrørende DR's nye serie Bedrag. De blev indfriede.

Den konfliktsøgende tidligere uro-betjent forsømte selvfølgelig både sine børn og sin scleroseramte kone til fordel for en sag - og forårsagede derved et unødvendigt dødsfald. Hvad der undrede mig mest, var dog at han i sin efterforskning brugte udprintninger af Politiken-nyheder! Jeg troede som en selvfølge at hans efterforskning ville udgøre en del af de 80.000 søgninger om året hos Europol, men næh: Politiken var hans sandhedsvidne!

Dertil undrer det mig at såvel den tidligere urobetjent som flere andre aktører var ekstremt konfliktsøgende, men det tilskriver jeg kokainmisbruget i den kreative klasse. Og som om det ikke var nok, så var flere af hovedrollerne besat med nikotinafhængige duksedrenge og -piger. Jeg troede rygning var blevet sortlistet i medierne.

Når min livsledsager og jeg går forbi det lokale gymnasium står der altid en flok rygende tabere udenfor, tungt placeret, de flytter sig ikke for almindelige forbipasserende. Nu er det endelig gået op for mig at taberne nok ofte ender som "kulturarbejdere" af forskellig slags: manuskriptforfattere, skuespillere og instruktører fx.

Og selvfølgelig er billederne dystre.

0 Kommentarer

Log ind for at kommentere