VIDEO Holdet bag Broen: Der er lagt op til en ny sæson | Kultur | DR

BROEN 1, 2, 3 tangerer som trilogi til et mesterværk, men er naturligvis ikke uden fejl.

Sæson 3 sluttede ikke perfekt, men hver episode havde et højrere bundniveau end sæson 2. Vi efterlades med uafklarede spørgsmål, men til gengæld ikke en uforløselig slutning som i sæson 2. Se ikke linket, hvis du ikke har fulgt 1, 2, 3 kronolisk. Se i stedet hele serien.

Præmissen om en opklarer med aspergers og en anden med fotografisk hukommelse fungerer godt i opklaringen i sæson 3, fordi den udstiller svaghederne i deres privatliv frem for at gøre dem til superhelte. De får nogle fordele, der bringer opklaringen videre, men privat er deres "gaver" en katastrofe. Morderen(ene) er, som altid, ikke karrikerede onde, men drevet at dybtfølte motiver.

Vi mangler svar på spørgsmål og jeg forventer de kommer i sæson 4 og ellers er jeg villig til at lave Broen 5 med cast'n'crew som ofre ;-)

I modsætning til '1864', 'The Team (Mord uden grænser)' og andre fiaskoer som 'Den Russiske Ambassadør (Okkupert)' er Broen ikke lavet med EU-tilskud. 

Sæson 1 står tilbage med den mest rystende afsløring, sæson 2 med det bedste polt og sæson 3 med det højeste bundniveau.

Sæson 4 bør slutte historien og binde trådende sammen efter devisen "it all comes back to the beginning".

Læs artikel

9 Kommentarer

Vis kommentarer

Log ind for at kommentere