Nye dufte til bilen og hjemmet

Nye dufte til bilen og hjemmet

Ville det ikke bare være skønt, med en ny og frisk duft i bilen, hver eneste gang du satte dig ind i den? Det ville de fleste nok mene, og hos freshcar.dk har de taget kampen op. Ved at specialisere sig i kun at sælge dufte til bilen, kan de tilbyde en verden af inspiration af forskellige dufte.

Som nogen rigtig smart indenfor online handel, har du som kunde mulighed for at læse om de forskellige varianter af dufte, før du vælger din air freshener. Man kan selvfølgelig ikke sende en test duft gennem computerskærmen, men den specifikke duftguide, giver en god beskrivelse af de forskellige dufte.

Dufte kan i dag tilføres bilen på flere forskellige måder. Der er den gode gammeldags måde, med en Wunderbaum i bakspejlet i bilens føre kabine. Wunderbaum var jo den første af sin slags og består oprindeligt af et lille stykke pap, formet som et grantræ, belagt med et lag parfume. Læs evt. historien om Wunderbaum.

Som sagt er der kommet mange nye tiltag til, siden opfindelsen af Wunderbaum. I dag kan du f. eks få en lille pose med små dufteperler, som kan ligge på bilen hattehylde. Du kan også få en airfreshener som installeres på bilens ventilationssystem. Den virker til gengæld kun i det øjeblik bilen tændes og spreder sin duft i takt med at du skruer op for ventilationen.

Også lidt til hjemmet

Det hele skal ikke kun handle om nye dufte til bilen. Det er nemlig i dag, lige så nemt at få en skøn duft i hjemmet. Har du et skab der ikke dufter så godt, eller måske et toilet hvor duften heller ikke altid er lige god, så er der også én løsning for det. Med f. eks en Wunderbaum (også kaldet en luftfrisker eller en air freshener), kan du nemt slippe af, med den dårlige lugt i hjemmet. Læg luftfriskeren inden i skabet eller hæng den på dit toilet, og duften vil altid være frisk og skøn.

En luftfrisker til hjemmet kan også fås som en spray. Den virker selvfølgelig kun kortvarige, men er god hvis katastrofen opstår her og nu.

Skal det bringes lidt hygge ind, sammen med den skønne duft i hjemmet, så kan duftelys eller duftepinde anbefales. Selve duftelyset dufter hele tiden, men især nå lyset bliver tændt, spredes den skønneste duft i hele rummet.

Til sidst et rigtig godt råd. Vejen til en god duft, kan nogle gange opnås ved en grundig rengøring med vand og sæbe. Gælder både for bilen og i hjemmet.

Rigtig god fornøjelse med at finde din nye duft.

Læs artikel

0 Kommentarer

Log ind for at kommentere