Nyt skud på stammen fra Samsung

Efter at Apple i efteråret lancerede flere nye modeller af deres populære iPhones, har Samsung nu svaret tilbage, med deres modstykke til den perfekte smartphone.

Samsung Galaxy S9 og Samsung Galaxy S9+. Det er navnet på Samsungs to nye smartphones i den populære Galaxy-serie. Lanceringen kommer i kølvandet på Apples lancering af nye iPhones i efteråret, og Samsung har bestemt ikke ladet stå tilbage, for at komme med et Android modsvar. 

Har taget kameraet til nye højder

Android-mastodonten Samsung har taget Android-telefoner til et helt nyt niveau med udgivelsen af to smartphones af høj klasse. Et af de punkter Samsung Galaxy S9 og Samsung Galaxy S9+ særligt skiller sig ud på, er ved at de har nytænkt smartphonekameraet. 

Som Samsung selv beskriver det, er kameraet blevet ”vores vigtigste måde at kommunikere på”, særligt på sociale medier og med både venner, kollegaer og kunder. Vi bruger billeder som medie for vores oplevelser eller for at vise hvordan vi har det. 

En af de ting, der er helt unik ved Samsung Galaxy S9’s kamera er, at det er lavet med inspiration fra menneskeøjet. Et af fokuspunkterne her har været, at kameraet skal kunne tage billeder under alle former for lys, og ligesom menneskeøjet, så kan de nye Galaxy-kameraer altså bedre justere sig selv i forhold til lyset i det rum man befinder sig i. 

Leg med det nye kamera

Køber man en Samsung Galaxy S9 eller Samsung Galaxy S9+ er der også rig mulighed for, at udforske billedmediet i høj grad. Kameraet har flere forskellige features at lege med. En er, at kameraet kan optage i super-slowmotion. Her tager det intet mindre end 960 billeder i sekundet. Det kan både bruges i professionelt øjemed, eller til at udforske en helt ny verden i super-slowmotion. 

For den yngre generation bliver telefonen også sjov at have med at gøre. Man kan nemlig redigere i alle billeder direkte på telefonen, og ligeledes skabe billeder af sig selv med personlige emojis og tilføje effekter, der bringer smilet frem hos enhver. 

En sidste feature, der også er ekstremt interessant, er at kameraet nu bliver stemmestyret i de nye Samsung-telefoner. Man kan altså få telefonen til at tage billeder, helt uden at røre den, hvilket kan være praktisk i flere situationer. 

En fritidstelefon

Forudbestiller man en Samsung Galaxy S9/S9+ skal man ikke være nervøs for, at den ikke kan holde til lidt af hvert. Den nye smartphone er nemlig både støv- og vandtæt, og kan altså bruges her, der og alle vegne. Smartphonen er det der hedder IP68-klassificeret, og det betyder, at den kan tåle at blive nedsænket i op til 1,5 meters dybde i 30 minutter. 

At den er støvtæt gør, at man ikke skal være nervøs for, hvor man benytter sig af sin smartphone, og den kan altså både overleve på en byggeplads og teenageværelset. 

En fritidstelefon skal kunne bruges gnidningsfrit, når man har mest brug for det. Her har Samsungs udviklere også tænkt sig godt om, og de har derfor sørget for, at opkoblingen til, og med, eksterne kilder er nemmere end nogensinde før. Det har altså aldrig været letter at vise billeder eller film fra sin telefon på eksterne skærme på en Samsung-telefon end det er nu. 

Android vokser fortsat

Telefoner med styresystem fra Android er fortsat ekstremt populære. Faktisk er Android-telefoner langt mere populære end telefoner med styresystemet fra Apple, IOS. Med i den ligning skal dog også, at langt størstedelen af telefonerne på markedet i dag, kører med et styresystem fra Android. Har man dog aldrig prøvet Android før, er Samsung Galaxy S9/S9+ en ideel mulighed for at blive introduceret til en helt ny verden. 

0 Kommentarer

Log ind for at kommentere