Spar penge på dit barns smartphone

Spar penge, ved at investere dem. Ja, det lyder mærkeligt, men en investering i skærmbeskyttelse til dit barns smartphone, kan spare dig mange penge.

Smartphonen som vi kender den, er en udsat størrelse. Selvom den er elsket af langt de fleste, er det desværre efterhånden de færreste der passer godt nok på den. Særligt når det kommer til den yngre generation af befolkningen. Langt de fleste børn rundt om på landets skoler ejer en telefon, og gerne en smartphone, til mange tusinde kroner. Legetøj, der nemt kan blive en endnu dyrere fornøjelse end indkøbsprisen.

Skolegården kan nemlig hurtigt blive forvandlet til en kirkegård for smartphones. Måske ødelægges telefonen ikke helt, men både for- og bagskærme dør der mange af på årlig basis. Det er derfor, at skærmbeskyttelse kan være en investering, der i sidste ende kan være med til at spare på telefonregningen. Mange børn og unge der er i besiddelse af en smartphone, som de bruger i skole eller på andet uddannelsessted, har udstyret den med et cover. Der findes mange forskellige slags covers, men fælles for mange af dem er, at de ikke beskytter skærmen. Selvom skærmbeskyttelse til iPhone og Samsung omvendt heller ikke dækker bagsiden af telefonen, så sikrer man til gengæld en fuldt ud funktionel telefon.

For uden skærmbeskyttelse smadrer vi smartphones i flæng, og selvom man beder sit barn passe på, kan skolegården være som det vilde vesten. Selv trygt placeret i lommen er telefonen ikke sikker, og også her kan skærmbeskyttelse være behændigt. For skulle ens barn have fået taget noget med i lommen, som måske kunne ridse den nye iPhone, så bliver den altså reddet.

Men hvor mange børn og unge render egentlig rundt med en smartphone, eller et andet elektronisk apparat i tasken? Det gør op mod 725.000 ifølge Nordea. Ganges det antal op, med en smartphone eller tablet, til bare en middelpris, så bliver beløbet hurtigt astronomisk højt, og skal der hertil lægges ekstraomkostninger til, såsom reparationer af skader, der er mere eller mindre selvforskyldt, begynder det at gøre ondt.

En ekstra lille investering, såsom for eksempel skærmbeskyttelse til en iPhone, et cover eller en helt tredje for beskyttelse til et barns smartphone, virker altså pludselig som en meget overskuelig post i budgettet. I hvert fald sammenlignet med alternativet. Er uheldet ude, er det nemlig heller ikke altid lige let, at finde en reparatør, der er til at stole på, leverer det arbejde man forventer.

Reparationsbranchen er blevet en populær branche at gå ind i, men det medfører desværre også brodne kar. Man kan nemlig hurtigt blive udsat for reparatører, der ikke helt holder det de lover. Det kan være ting som at de kun bruger originale dele, til at reparere med. Bliver ens smartphone repareret med uoriginale dele, eller dele af lav kvalitet, risikerer man, som i mange andre henseender, at ende med endnu en regning, når smartphonen igen skal fikses. Alt i alt bør man altså overveje, om ikke den lille ekstra investering i sit barns smartphone, i sidste ende er alle pengene værd. 

0 Kommentarer

Log ind for at kommentere