Nordisk boligindretning indtager udlandet

Det er forskelligt fra hjem til hjem hvilken indretningsstil, at det er, at man bruger. Men man er begyndt at se en bestemt boligindretning blandt danskere. En indretning, som går igen i mange danskers hjem, det er den nordiske boligindretning.

På internettet findes der mange inspirationssider, hvor man kan få inspiration til den nordiske boligindretning. Det er dog ikke kun inspiration til den nordiske boligindretning, at man kan få. Det kan også være inspiration til, hvordan man får mere træ ind i ens indretning, eller hvordan du får mest muligt ud af din skabsindretning. Herunder ser vi nærmere på den nordiske boligindretninger og tendenserne.

Dette kendetegner den nordiske boligindretning

Den nordiske boligindretning kendetegner blandt andet en lys indretning. Danskere kan godt lide en lys indretning, fordi der er så mange af vores efterårs- og vintermånederne, der er mørke. En mørk indretning kan hurtigt få rummene til at virke mørkere, og hvis det samtidig er mørkt udenfor, så bliver det for mørkt for manges smag. En lys indretning kan give et rum varme, og det er der mange, der ønsker. Specielt i de mørke måneder, hvor det hele kan føles koldt og trist.

Udover den lyse indretning, så kendetegner den nordiske boligindretning også rustikke elementer. Det kan være et ur eller nogen kasser til opbevaring, der har et rustikt look. Det er heller ikke helt uset, at der er læder at finde i den nordiske boligindretning. Det kan være i form af møbler. Farverne på møbler og andre nipsting er ofte i nedtornede farver. Deraf bliver ens indretning også lysere end, hvis det er mørke farver, som der bliver brugt.

Det er også populært med blomster og grønne planter i den nordiske boligindretning. Men det er dog ikke kun i Danmark, at den nordiske stil er begyndt at pryde folks hjem.

Populært i Norge og Sverige

Den nordiske boligindretning er begyndt at blive populært i udlandet. Det er især blevet populært i vores to nabolande Norge og Sverige. Vi har mange ting til fælles med de to lande. Vores sprog minder på mange måder om hinandens. Klimaet er også nogenlunde det samme. Vi har lige mange lyse og mørke måneder. Fordi at vores to nabolande har lige så mange mørke måneder som os, så falder den lyse indretning også i deres smag.

Den nordiske boligindretning er en stil, der passer ind i manges hjem.

Rustikke ting er blevet meget populære, og det er netop et af hovedelementerne i den nordiske stil. Samtidig er den nordiske stil meget enkel, og det er samtidig nemt at tilføre nogen personlige ting til.

Den nordiske stil falder derfor ind i manges smag.

En personlig indretning

Mange danskere kan godt lide en personlig indretning. Den nordiske boligindretning viser også en form for personlighed blandt de danskere, der bruger den. Det viser, at personen er stolt af at være dansker.

Men den nordiske stil er nem at tilføje personlige elementer til. Det kan være en væg af personlige billeder, det kan være nogle sjove metalskilte med citater, der har et rustikt look.

0 Kommentarer

Log ind for at kommentere