Skarpe anklager mod Danmark fra iransk flygtning

En iransk journalist, nu bosat i Danmark, retter en serie opsigtsvækkende anklager mod Danmark i denne kronik i Information. Han skriver bl.a. at Danmark bruger "hvid tortur" mod indvandrere:

Hvid tortur kalder man en torturform i Iran. Den består i at berøve offeret alle sanseindtryk og holde vedkommende i total isolation.

Jeg spørger mig selv, om ikke begrebet også kunne finde anvendelse på de plagsomme metoder, der tages i brug af den danske regering på tilskyndelse fra Dansk Folkeparti imod de migranter og flygtninge, der havner i Danmark.

Store menneskelige omkostninger har det, når ofre for denne hvide tortur mister al sindsro, henfalder i depression eller anspores til desperationshandlinger som selvmord. Jeg betragter mig selv som offer for en sådan tortur. Jeg forsøger altid at mobilisere hele min indre styrke, men let er det ikke, når det så klart kommunikeres, at jeg ikke hører til her.

Og hvilken begivenhed refererer han til her? Er muslimer virkelig blevet overfaldet i danske supermarkeder og med støtte fra Dansk Folkeparti? Virkelig?

Selv i supermarkeder overfalder racistiske typer nu muslimske ansatte, kræver dem fyret og møder forståelse fra ledende DF-politikere. Hvorfra stammer dette had, hvis ikke fra racistiske tankegange?

Læs artikel

0 Kommentarer

Log ind for at kommentere