Uriasposten: DR iscenesætter islamisk ‘folkekøkken’ på Nørrebro

Torsdag sendte DR-magasinet Spise med Price live fra på Blågårdsplads på Nørrebro, hvor de serverede den klassiske danske mormor-ret Boller i karry i en halal-version’ – ‘Lammeboller i Karry’. “Det er halal… og alkoholfrit”, lød det fra Adam Price, der indledte med ‘Velkommen i folkekøkkenet’. Folkelig islamisering.

Tydeligvis propaganda for det multikulturelle Danmark medieverdenen elsker, men billederne blev ikke helt islamiske nok, så efter et minut ser man en skjorteklædt ‘redaktør/instruktør’ tage kontakt til unge somaliere bagerst. Et minut senere har han fået dem længere frem, og henvender sig til Price-brødrene: “Vi skal lige have en kommentar fra de yngste spisere her”. De er så i forgrunden resten af det 5-6 minutter lange indslag.

Se klippet her:

https://www.facebook.com/SpiseMedPrice/videos/10153893475331872/

0 Adam Price skal til, at sige "Folkekøkkenet er åbent", men redaktøren undrer sig over, hvor neger er og siger "lige et øjeblik"

0:57: Redaktøren ser den første neger og sender ham mod scenen

2:14: Redaktøren gør brødrene opmærksomme på at flere negre skal have smagsprøver

2:42: Redaktøren løfter negerbarnet helt op til brødrene

3:04 Redaktøren siger, at "de gør gerne stå, at spise det foran brødrene" så kan danskerne kommer til nå negerne er færdige

Den obligatoriske neger

Læs artikel

1 Kommentarer

Vis kommentarer

Log ind for at kommentere