They Cant Stop Us: Help us build a conservative alternative - The Rebel

Jeg skal da ellers lige love for, at rødgardisterne har fået vind i sejlene med at lukke for alternativerne til en fri presse. Kun statsstøttede MSM må åbenbart eksistere, så magthaverne kan regulere, hvad befolkningerne må vide.

Vi ser det også her hjemme, hvor Facebook er helt vilde i varmen med at lukke folks konti, hvis der er en tilfældig socialist, der anmelder selv den mest uskyldige bemærkning fra en politiker eller andre, med en politisk dagsorden, der ikke falder i socialistens smag.

Jeg finder det meget betænkeligt, at man således kan lukke kæften på f.eks. politikere, man ikke sympatiserer med. For nylig blev Pernille Vermund fra Nye borgerlige lukket ned af Facebook i et par omgange.

Så hører jeg argumentet: Jamen det er en privat virksomhed, så de må selv bestemme, hvad de vil lægge spalteplads til.

Muligvis, men så skal de blot ikke nyde den falske tillid, de har oparbejdet, hvor de gør alt for at man skal lade sig indrullere under deres sytemer. Det viser sig nu, at det er livsfarligt at løbe an på disse medier, You Tube, Facebook, Google eller hvad de nu hedder.

Jeg har selv været MEGET ked af at lade mig indrullere, men har været nødt til det, idet så uendelig meget kører i disse farlige systemer, hvor vi alle er under konstant opsyn af os ukendte kræfter.

Jeg HAR doneret tilo The Rebel og håber mange andre også vil gøre det.

Læs artikel

2 Kommentarer

Vis kommentarer

Log ind for at kommentere