Kommune lukker plejehjem og skærer ned på anden kernevelfærd : Bruger alligevel 45.000 kroner på kendiskoks juletips

Lars Bjørknæs fra Journalista.dk er som sædvanligt på pletten. Denne gang afslører han, hvordan Hjørring Kommune har haft en mildest talt underlig priotering af kommunale midler: På grund af økonomiske udfordringer måtte kommunen bl.a. lukke et plejehjem, men alligevel fandt man luft i budgettet til at invitere en kendiskok forbi:

Således fremgår det af aktindsigter opnået af Journalista.dk hos Hjørring Kommune, at der ikke var nogle smalle steder, da kendiskokken Jesper Vollmer lagde vejen forbi det nordlige Jylland. Det for her at optræde ved arrangementet Krummes Juletræsfest, der blev afholdt den 8. december 2018 ved Hjørrings såkaldte Kyssetræ. 

Jesper Vollmer, der blandt andet tidligere har været køkkenchef for kongehuset og er gift med Anette Heick, optræden ved Krummes Juletræsfest fandt sted i forlængelse af, at en lokal julemand var blevet hejst op i en af Falcks stigevogne, for her at kaste 100 balloner ud. Det skete under overskriften ”Mød også Jesper Vollmer og få gode tips til hvordan julen kan vare lidt længere”.

Tips til forberedelsen af julemaden, der dog langt fra var en billig oplevelse for Hjørrings skatteydere. Således måtte de ifølge de fremsendte bilag til Journalista.dk betale 45.000 kroner for, at han lagde vejen forbi Vendsyssel.

Læs artikel

0 Kommentarer

Log ind for at kommentere