»Hvorfor kom PET aldrig efter os?« - Nationalt | www.b.dk

Måske skulle man købe bogen (brugt).

Udover overskriftens helt formidable beskyldning mod PET for at være skyld i at de fortsatte deres kriminalitet, som om de ikke havde nogen fri vilje, er der i interviewet denne perle som er helt horribel hvis man gider analysere mandens udtalelse til ende:

»Det var fantastisk at have en alt­omfattende teori og praksis, som man troede på. Man havde et sammenhængende verdensbillede, og det var dejligt. Men det var tilbage i moderne tider, nu lever vi i postmoderne tider (...) og jeg tror ikke, at der er nogen måde at vende tilbage til en verden, som eksisterede for 40 år siden. Jeg forstår, hvis nogle føler en anelse jalousi, men tro mig, hvis de fik chancen, ville de ikke have det godt med den slags éndimensionelle svar, som vi havde på alting. Ingen mennesker ville bryde sig om det i dag. Vi er i nye tider, og nye tider kræver en ny slags politik.«

Det er jo en hel nøgen indrømmelse at de venstreorienterede drømmerier om et "sammenhængende verdensbillede" fra slutningen af forrige århundrede, som jo basalt set er identiske med Enhedslistens nuværende drømmerier overhovedet ikke havde gang på jord, og kun giver mening som selvtilfredsstillelese for de implicerede.

Problemet er naturligvis, at når de folk får magten, vl de slå ihjel for at gennemføre deres "sammenhængende verdensbillede".

Læs artikel

18 Kommentarer

Vis kommentarer

Log ind for at kommentere