Tillykke til mig med de fem første år på 180grader :o)

Ja, nemlig, Niels O har været her i 5 år i dag!

I starten handlede det mest om at håne FARVEL-regeringen under ledelse af hende der (årh hvad er det nu, hun hedder?).

Men efterhånden så jeg en helt anden fare: nemlig primitive nationalister. Og dermed det populistiske socialistiske parti ((DF)).

Dette skyldtes, at flere og flere af dette partis støtter entrerede 180grader, der indtil da, havde været et fremragende debatsite for alle slags.

Men nu skulle The Days Of Glamming begynde. Selv med en tidligere liberal økonomisk skribent som Torben Mark Pedersen, der ændrede helt karakter. Nå ja, men han blev jo også ekskluderet af LA.

Siden hen har det været en kamp op ad bakke at prøve at få 180grader tilbage til sit gamle jeg, men det er stadig svært. Meget svært. Og det blev ikke nemmere af, at en ny regel på et tidspunkt blev indført på sitet: nemlig at man kunne blokere enhver fra at deltage i egne artikler.

Dette har fået den betydning, at alle nationalister (stort set) har blokeret for debattører, der har en anden mening end deres egen. Synd, meget synd, for sitet, der dermed har set en masse af de gode gamle seriøse debattører forlade sitet.

Vi er dog stadig en håndfuld, der holder ved. Ares og Simon for at nævne et par få, som jeg lige kan huske. Men vi må dog slalomme os igennem, hvor vi kan komme til. Også Uffe Merrild, Lounen og Bo Nordahl er her.

Heldigvis ser det dog ud til, at vi formår at frustrerere nationalisterne, der af een elller anden grund tror, at 180grader er et eksklusivt site for nationalister til at glamme uhæmmet i.

Nå, men jeg har nu tænkt mig at fortsætte kampen, så godt jeg kan. Og håber stadig at andre seriøse debattører (både nye og gamle) vil melde sig ind og give nationalisterne kamp til stregen.

Men tak for DE seriøse diskussioner, som jeg trods alt har været en del af de sidste fem år. Og der skal nok komme mange flere.

15 Kommentarer

Vis kommentarer

Log ind for at kommentere