180Grader Debat: Stedet, hvor du kan komme til orde

LEDER: I dag udvider 180Grader med en ny sektion. Den hedder 180Grader Debat, og det vil fremover være stedet, hvor alle kan komme til orde og få bragt debatindlæg og læserbreve.

Længe har 180Grader i høj grad været brugernes avis. Hos os kan alle oprette en bruger og bidrage med artikler af den ene, anden eller tredje form. Om det er et link videre til en interessant historie fra et andet medie, tanker om historier, man har set i nyhedsstrømmen eller egne debatindlæg, har alt været velkomment.

Siden jeg overtog som chefredaktør har vi fået tilknyttet stadigt flere bloggere på, og disse har allerede bidraget med fantastisk mange gode indlæg. Samtidig er der ved at komme bedre gang i brugerindlæggene på siden. Det er jeg glad for.

Men det har lidt været som om, at der har manglet en mulighed for at komme til orde, der ligger sig imellem de to nuværende, nemlig blogindlæg og brugerindlæg. Hvor brugerindlæggene typisk er korte, spontane og linker videre til noget andet, er en blog på 180Grader en fast tjans, der i højere grad forpligter og skal stå på egne ben. Og hvad gør man så, hvis man har noget på hjerte, men de to eksisterende muligheder ikke er sagen?

Nu er der med 180Grader Debat kommet et svar på det spørgsmål. Med debatsektionen udvider vi så at sige med et tredje ben, hvor brugere og læsere kan bidrage. Her kan alle komme til orde ved at indsende debatindlæg og læserbreve, men uden at skulle have en fast blog. Når du har noget på hjerte, sender du det af sted til [email protected].

Indlæg, der sendes til 180Grader, vil herefter blive læst igennem, om nødvendigt redigeret og forhåbentligt bragt. På 180Graders debatsektion vil vi nemlig gerne have meget vide rammer. Derfor bringer vi langt de fleste indlæg og vi bringer også gerne indlæg, som andre medier ikke ønsker at bringe. Vi lover desuden svar indenfor 24 timer på, om vi bringer dit indlæg eller ej.

Jeg glæder mig meget til at bringe en masse gode indlæg fra 180Graders læsere, og jeg håber på en rigtigt god debat. Og hermed er debatten sat i gang!

Læs mere om kravene til debatindlæg og læserbreve og hvordan man indsender dem her.

0 Kommentarer

Log ind for at kommentere