Ny blogger på 180Grader: Det røde regeringsprojekt er dødsdømt – nu skal vi borgerlige pudse kampstøvlerne

Thomas Estrup Westenholz er ny blogger på 180Grader. På sin blog, der bærer titlen "Borgerlige kværuleren", vil han fremover skrive om det borgerlige Danmarks fortid, dets nutid og hvordan det skal være i fremtiden. 

Hans første blogindlæg er i dag blevet udgivet. Her ser han på det røde regeringsprojekt, erklærer det for dødfødt og opfordrer de borgerlige partier til at pudse kampstøvlerne og finde sammen om at definere en ny, borgerlig retning.

Den nye regering faldt efter megen besvær på plads. Det blev som bekendt en ren socialdemokratisk regering, med støtte fra De Radikale, SF og Enhedslisten. Et regeringsgrundlag kunne der ikke mønstres enighed om, hvorfor det såkaldte ”forståelsespapir” blev opfundet. Som ventet stod de borgerlige partier klar til at kigge grundlaget for dét forståelsespapir i kortene. Hvor mange penge skal bruges, og hvorfra vil de hente kapitalen til at fuldføre deres respektive valgløfter?

Svaret er ganske simpelt. Der skal skrues op for omfordelingen. Flere penge fra folk i arbejde til folk uden for arbejdsmarkedet skal sikres ved hjælp af højere skatter og afgifter. 


Den venstreorienterede retning er sat. Nu mangler de borgerlige bare at sætte deres egen. Ellemann er klar til at tage trøjen over hovedet og snøre støvlerne. Han skal bare have lov. Indtil da kan Konservative, DF, LA og Nye Borgerlige ikke gøre andet end at benytte ventetiden til at pudse kampstøvlerne og nynne til en inspirerende hymne. Jeg vil dog anbefale at undgå nummeret ”For Evigt” af Volbeat. Det har efterhånden fået en lidt hul klang.

Læs artikel

0 Kommentarer

Log ind for at kommentere