Ny blogger på 180Grader: Hvornår er DF færdige med deres skadelige nationalistiske propaganda?

Hvornår er DF færdige med deres skadelige nationalistiske propaganda?

Sådan spørger vores nye blogger Mohamad Alnabhan, der fremover vil levere kritiske indlæg om den borgerlige udlændingepolitik på sin blog "Udlændingepolitisk Udfordring".

I sit første indlæg skriver han om Dansk Folkepartis nye forslag, hvor man vil give forældre op til 19.000 kroner om måneden for at passe deres børn hjemme. Men DF har ét krav: at forældrene har boet i Danmark i 20 år. Det mener Mohamad er diskriminerende. 

Hele sidste valgperiode har Dansk Folkeparti haft folketingsmedlemmer med en særlig evne til at finde på nye stramninger, især på udlændingeområdet. For nyligt kom partiet med en ny politisk ide, der går ud på, at forældre kan modtage dagpengesats, op til 19.000 kroner, hvis de vælger at passe deres børn hjemme i børnenes første fire år.

Det lyder måske som en god ide, og muligvis vil der være nogle, som vendte ryggen til DF ved sidste valg, der bliver fristet til at sige ja til et kryds på DF igen, men forslaget indeholder en ulykkelig slagside. Det er ikke alle forældre, der kan optjene retten til disse økonomiske midler, idet Dansk Folkeparti meddelte, at der skulle være en række betingelser, der skal opfyldes, før forældrene kan modtage de 19.000 kroner om måneden.

En af betingelserne, der skal opfyldes er, at forældrene skal have boet i landet i 20 år, før de kan sikre 19.000 kroner til deres familie, Her kan man konstatere, at hovedparten af dem, der slet ikke kan opfylde den her betingelse, er forældre, der har en anden etnisk baggrund end dansk, og det vil med al sandsynlighed ramme dem. Så her vender vi tilbage til diskriminationen, hvor Dansk Folkeparti som sædvanligt opfinder initiativer, der handler om diskrimination af mennesker baseret på nationalitet.


Jeg er ikke den type, der render rundt og kalder alle dem, der er uenige med mig politisk for racister - jeg har endda venner fra Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige, men jeg er opmærksom på det racismebaserede forslag, der går ud på diskrimination af mennesker. Er du, som barn, født i en etnisk dansk familie, har du flere rettigheder end dem, der ikke er, og det er beskæmmende.

Læs artikel

1 Kommentarer

Vis kommentarer

Log ind for at kommentere