Nyt på 180grader: Ændringer i kommentarfeltet

I dag har vi ændret kommentarfunktionen på 180grader. I en periode har det ellers været sådan, at man kunne kommentere på indlæg med sit Facebook-login, men fra i dag går vi tilbage til den tidligere model, hvor alle med en bruger på siden kan kommentere, som de ønsker det. Det betyder også, at det bliver muligt at kommentere anonymt igen, uden at ens fulde navn og dertilhørende personlige Facebook-profil kommer til offentligt skue. 

Ændringen bliver den første af flere kommende, der alle har til mål at forbedre 180grader og gøre det nemmere og mere interessant at deltage herinde som bruger.

Vi fra holdet bag 180grader håber, at I brugere vil få fornøjelse af ændringen og fremover deltage i debatten. I den sammenhæng vil vi gerne opfordre alle til at holde den gode tone og huske 180graders debatregler

I øvrigt skal man være opmærksom på, at tidligere kommentarer skrevet på siden med Facebook-kommentarfeltet ikke længere vil være at finde på siden. Som sådan er alle kommentarer fra perioden, hvor Facebook-kommentarfeltet har kørt på siden, væk.

God debat!

9 Kommentarer

Vis kommentarer

Log ind for at kommentere