Var det noget med en naziburger?

LEDER: Det venstreekstreme medie Konfront har det med at lave dumme historier. I dag har de overgået sig selv og opfundet et nyt ord, nemlig ”naziburger”. I artiklen ”Naziburger: Højreekstremist åbner burgerbar i Nordvest”, hænger mediet i et anonymt og dårligt skrevet indlæg Nye Borgerliges folketingskandidat Anahita Malakians og hendes nystartede burgerbar ud. Som følge af indlægget er Malakians’ virksomhed blevet oversvømmet af dårlige anmeldelser fra venstreekstremister, der aldrig har været i nærheden af at spise hendes burgere. Endnu engang viser den ekstreme del af venstrefløjen, at de ikke undsiger sig nogle midler for at få deres politiske modstandere ned med nakken.

Sandheden er selvfølgelig, at Konfront har bedrevet en løgnagtig omgang clickbait. Anahita Malakians er selvfølgelig hverken højreekstremist eller nazist, men for en venstreekstremist er det åbenbart ligegyldigt. Det handler som altid om at gøre livet så surt som muligt for ens politiske modstandere, og her tager man gerne både løgn, chikane og det, der er værre, i brug.

Er man politiker som Malakians, stiller man sig i skudlinjen. Især, når man stiller op for et parti som Nye Borgerlige, der er blandt de mest yndede hadeobjekter på venstrefløjen. Som politiker er det en del af spillet: man må forvente kritik og måske endda hadefulde udgydelser af den ene eller anden art.

Til gengæld bør man have lov at bevare en lille rest af et almindeligt liv udenfor politik. Det betyder, at Anahita Malakians bør have lov at drive sin burgerbar i fred for politisk motiveret chikane. Også selvom det er på Nørrebro, hvor diverse venstreekstremister – særligt de såkaldte ”antifascister” – mener at bestemme.

Foreløbigt kan man trøste sig ved, at det venstreekstreme fremstød har givet bagslag. Der er nu endnu flere, der støtter op om Anahita Malakians og hendes burgerbar, end der er venstreekstremister, der skriver dårlige anmeldelser og kaster om sig med nazikortet. Givetvis har Konfront med deres ”naziburger”-historie hjulpet Anahita Malakians’ forretning godt på vej.

Trods alt virker det altså til, at den venstreekstreme chikane kan holdes i ave. Lad os håbe, at det bliver ved at være sådan.

0 Kommentarer

Log ind for at kommentere