Ros til CEPOS fra ... Dagbladet Information?

Cepos er blevet normsætter for den økonomiske debat konstaterer Dagbladet Information, og skriver videre at Cepos i 15 år med stor succes har drevet samfundet i liberal retning.

Informations debatforum er temmelig hadefuldt, og Informations egen analyse får ikke pæne ord med fra avisens læsere. Som fx.:

Curt Sørensen09. februar, 2019 - 09:47

Endnu en gang forherliges Cepos, endnu en gang forties organisationens forfølgelse af anderledes tænkende., bekræftende den kendsgerning, at neo-liberalismen ikke er spor liberal. Iøvrigt er det ikke Cepos der har skabt begejstring for markedsøknomi, men de rådende økonomiske, politiske og ideologiske magtforhold i verden , herunder den almindelige højredrejning i allle lande. Alt dette modvirkes så igen på den anden side af talrige protestformer rundt omkring i verden, stigende kritk af ’markedsøkonomien’ og en bergyndfe teoretisk refktion omkring de økonomiske teoriert. Billedet er ikke helt så enkelt som det tegnes her i Informations hyldestartikel til Cepos.

Og

Lise Lotte Rahbek09. februar, 2019 - 10:34

Fuglsang
Jeg kan kun tale for mig selv: Cepos har ikke haft nogen modpol i meget lang tid. Der er ingen tænketank af anden observans, som har haft samme adgang til pressen som cepos. Derfor er det blevet frygtelig ensidigt.

Og

Philip B. Johnsen10. februar, 2019 - 13:52

Cepos.
The Dark Triad
Begrebet The Dark Triad dækker over tre træk, hvor fællesnævneren er, at man tager hensyn til sig selv og er ligeglad med andre.

Psykopati: Et fravær af empati og skyldfølelse og til gengæld en høj tolerance for stress.

Narcissisme: En ekstrem selvoptagethed sammen med en mangel på empati og en overbevisning om, at man er noget helt særligt.

Machiavellisme: Et fravær af moralske hensyn og en tendens til at udnytte og manipulere andre for at nå eget mål.

Læs artikel

0 Kommentarer

Log ind for at kommentere