Lars Tvede: Fremtiden er lys, og det nytter ikke at spare på flyveture og røde bøffer

Lars Tvede giver i et interview med Berlingske et skvæt optimisme i et nyhedsbillede, der oftest domineres af dommedagsprofetier af den ene eller anden art:

Frygt ikke fremtiden. Du og dine børn vil få en bedre levestandard end de forudgående generationer. Det mener finansiel investor og iværksætter Lars Tvede, der bruger en stor del af sin tid og energi på at læse om nye teknologier og ideer for med afsæt i den viden at kunne forudsige, hvordan verden vil udvikle sig. Kogt helt ned mener han aldrig, at vi kommer til at mangle råvarer. Vi finder nogle stærke alternativer til fossilt brændstof. Verdens forureningsproblemer bliver løst ved hjælp af teknologi. Og befolkningstilvæksten stopper. Som Lars Tvede ser det, er der kun én enkelt sten i skoen.

»Min store bekymring er, at man har en totalt antikveret model for, hvordan man styrer staterne. Den samfundsmodel har nogle indbyggede mekanismer, der er destruktive,« siger Lars Tvede, der til september udgiver bogen »Supertrends – 50 ting du bør vide om fremtiden«.

0 Kommentarer

Log ind for at kommentere