Klimaet igen, igen

Den amerikanske skribent, John Nolte, har i dag på Breitbart offentliggjort en kostelig artikel om klimahykleriet i USA. Da jeg mener at det meste af, hvad han skriver, uden videre kan relateres til den danske debat, har jeg gjort mig den ulejlighed at oversætte hans artikel. Efter min opfattelse burde denne artikel være tvangslæsning for alle danske journalister, der skriver om klimaet eller optræder på TV. Samt alle politikere:

"Amerika nyder en vinter fyldt med tons af sne og frostkoldt vejr, og straks dukker klimasvindlerne op for at forsikre os om at denne slags vejr kun er yderligere bevis for at vores planet bliver varmere.

Denne aktuelle udflipning hos klimasvindlere skyldes især præsident Trumps tweet tidligere i denne uge, hvor han hånede klimasvindlerne: "I det skønne Midtvesten når de vindkolde temperaturer ned til minus 60°, det koldeste, der nogensinde er målt. Hvad fanden sker der med den globale opvarmning? Vær så venlig at komme tilbage, vi behøver dig!"

Selvfølgelig påkaldte dette en million reaktionære overskrifter fra vores åh-så-objektive-fordomsfrie-overhovedet-ikke venstreorienterede medier: 

"Se nu på denne pinligt åndssvage idiot", skreg Esquire.

"Vis falskheden i dette yderligtgående idioti i Donald Trumps tweet om global opvarmning", surmulede CNN.

"Her ses, hvorfor disse utroligt kolde temperaturer beviser at global opvarmning er virkelig" forsikrer Forbes.

" (tweetet) viser hvad Trump har forstået helt forkert", rapporterer The Washington Post hjælpsomt.

Men her er min personlige favorit fra, hvor ellers?, NBC News ...: "Ja, det kan blive koldere udenfor under global opvarmning".

Der findes tre slogan'er i George Orwell's "1984", hans mesterværk om en alt kontrollerende, centraliseret regering som fungerer vha. af løgn, terror og propaganda. Prøv at se om du kan finde ud af hvilket slogan, jeg har tilføjet blandt disse fire:

* Krig er fred

* Frihed er slaveri

* Uvidenhed er styrke

* Koldt vejr betyder at vores planet bliver varmere.

Klimasvindlerne påstår at at denne situation med koldt vejr ikke betyder at planeten  ikke vil opvarmes over en række år, hvilket ville lyde rimeligt, hvis det ikke var fordi det kom fra de samme personer, som fortalte os at den globale opvarmning ville betyde "afslutningen på sne", eller at denne vinter vil blive varmere end gennemsnittet, eller at det relativt varme vejr sidste vinter betød at planeten bliver varmere.

Dette sidste eksempel er interessant, ik'?

Sagen er jo at sidste år fortalte klimasvindlerne at varmt vejr beviste at planeten bliver varmere, hvilket indebærer at vi alle er nødt til at overgive vores frihed til en centraliseret regering for at kunne frelse planeten. Men ... en periode med ekstremt koldt vejr i år beviser at planeten bliver varmere og at vi alle er nødt til at overgive vores frihed til en centraliseret regering for at kunne frelse planeten. Så uanset, hvor høj eller lav temperaturen er, beviser det at global opvarmning er et faktum.

Hallo, kan du huske da klimasvindlerne fortalte os at den globale opvarmning ville gøre orkanerne voldsommere?  Husk hvordan, da den videnskabelige forudsigelse blev ydmyget,  stillet over for en rekordlav orkan-aktivitet,  de samme klimasvindlere fortalte at den lavere orkan-aktivitet beviste at den globale opvarmning var reel?

I 2005 fortalte de toneangivende medier os at i 2015 ville den globale opvarmning drive prisen på benzin op til $9 pr gallon (i dag er prisen $ 2,08), mælk til $12 per gallon ($ 2,99) og at New York City ville ligge under vandoverfladen?

Husk hvordan, i løbet af de skæbnesvangre år 2005-2015, dekaden før den uundgåelige oversvømmelse af Manhattan, de toneangivende medier ikke skar ned på personalet i deres New York afdelinger, og som havde udsigt til at drukne? Faktisk, mens CNN  fortalte os at havet med sikkerhed ville hæve sig, flyttede CNN mange af sine basis-operationer fra en sikker position inde i landet i Atlanta til Manhattan, mens CNN's daværende ejerfirma, Time Warner, investerede milliarder af dollars på at relokere sit hovedkvarter til et sted, kun to blokke fra vandkanten i New York City. 

Som man må forstå, ligegyldigt hvad der sker, uanset om vejret er det ene eller andet, uanset hvor falske eller forkerte deres forudsigelser viser sig at være, uanset hvor ofte de handler efter som om de ikke tror på global opvarmning, vil klimasvindlerne råbe: "Se! Se! Vi sagde det jo"! - og næsten altid gøre det fra en vildt kostbar  operationsbase på den samme kyst, de hævder snart vil blive oversvømmet.

Enhver, der læser historie, kan se tilbage og opdage at alle historiens massemordere - fra Hitler til Stalin  og Mao - har fabrikeret dristige løgne og syndbukke som middel for at konsolidere magten hos en central autoritet.

* Krig er fred

* Frihed er slaveri

* Uvidenhed er styrke

* Afkøling er opvarmning."

0 Kommentarer

Log ind for at kommentere