Thulesen Dahl er træt af den klimahysteriske valgkamp

Valgkampen er blevet klima-hysterisk, og partierne står i kø for at overbyde hinanden med grønne løsninger til gavn for miljøet, men mener Dansk Folkepartis formand, som du kan se i videoen herover.

- Jeg er dødtræt af, at den her valgkamp er gået ud i grøn, grønnere, grønnest. Det er nærmest overbudspolitik, vi ser. Men vi glemmer, hvor vi kommer fra som land. Vi er et gammelt, stolt landbrugsland, der producerer fødevarer af meget høj kvalitet. Men det er nærmest kastet ud med badevandet, fordi vi nu skal diskutere klima på en fordømmende måde, siger Kristian Thulesen Dahl (DF), der i går som et led i valgkampen besøgte et landbrug ved Holstebro i Midtjylland.


Han bryder sig ikke om, at klimadebatten har udkrystalliseret rigtige og forkerte varer, som man kan putte i indkøbskurven.

- Jeg synes, folk skal spise det, de har lyst til at spise. Jeg orker ikke et samfund, hvor man skal pege fingre ad hinanden, som vi er på vej til. Forestil dig en situation, hvor man står nede i Brugsen, og folk kigger skævt til hinanden, hvis man tager noget oksefars til hakkebøffer. Det dur simpelthen ikke, siger Kristian Thulesen Dahl (DF).

Læs artikel

0 Kommentarer

Log ind for at kommentere