Autonomhuset på Jagtvej havde flammekaster under politirydning

De autonome beboere i det nu ryddede besatte hus på Jagtvej 69 havde samlet et anseeligt våbenlager til at forsvare huset med, da det blev ryddet d...

Slettet Bruger,

22/08/2008

De autonome beboere i det nu ryddede besatte hus på Jagtvej 69 havde samlet et anseeligt våbenlager til at forsvare huset med, da det blev ryddet den 1. marts sidste år. De nåede dog aldrig at bruge våbnene, da politiet stormede stedet. Det fremgår af straffesagen mod 15 af husets beboere, som blev indledt her til formiddag i Københavns Byret, skriver berlingske.dk.

Blandt våbnene var f.eks. en hjemmelavet flammekaster, men også molotovcocktails, krysantemumbomber, jernstænger, slangebøsser, malingbomber, seks flasker salmiakspiritus, svovlpulver og 50 liter benzin.

De 15 på anklagebænken, 10 mænd og fem kvinder, er tiltalt efter straffelovens paragraf 192, stk. 1a om ulovlig våbenbesiddelse. Flere af de tiltalte er også anklaget for at udøve vold mod politiet, for at modsætte sig anholdelse og for ikke at ville forlade ejendommen, som tilhørte Faderhusets selskab Human A/S.

De anklagede har i dag fået et nyt hus på Dortheavej 61 af Københavns Kommune.

[email protected]

Kilde: