Lad os dog, for husfredens skyld, sælge Grønland til Amerikanerne

Uanset hvad vi i Danmark end siger og gør, og uanset hvilke argumenter vi bringer i marken, så vil grønlænderne have fuldt og helt selvstyre.
Uanset hvor meget vi hæver bloktilskuddet vil vi kun få utak og kritik, da mere vil have mere.
Vi kan intet gøre, og adskillelsen mellem Grønland og Danmark vil blive smertefuld og bitter.

Grønlænderne har set Guldkalven og dansen omkring den er begyndt.
Ifølge dagspressen omgås flere hotelejere med planer om at oprette bordeller for at betjene alle de udenlandske arbejdere og soldater der ventes til Grønland.
Den grønlandske Overklasse ser frem til en givtig fremtid som kollaboratører med den fremmede overklasse.
Underklassen kan tjene til føden i service industrien og som prostituerede og alfonser.

Da vi allerede, på forhånd, har fået så megen utak og kritik for vor hjælp og støtte til Grønland, og vil få endnu mere utak hvad vi end gør, så lad os da hellere lave et rent snit og sælge Grønland til Amerikanerne.
De (Amerikanerne) har jo en vis erfaring i at udvikle industrielt tilbagestående områder i deres provinser. Se for eks. hvordan det er lykkedes dem at modernisere Alaska, og hjælpe de indfødte frem til lykke og velstand.

Ved at gøre dette (sælge Grønland til Amerikanerne) ville vi givet få stor velvilje hos Amerikanerne som de danske eksporterhverv kunne nyde godt af i lang tid, til gavn for den danske beskæftigelse.
Derudover vil vi få en betragtelig sum penge i kassen (man taler om 200 mill. Dkr.) som bla. andet vil gøre at vi har råd til at modtage et stort antal fattigdoms flygtninge fra Afrika og mellemøsten, og derved nærme os Sverige som en humanitær ”Stormagt”.

(Denne artikel har været bragt som kommentar til artikel om Trump besøget i Danmark, men er så god den fortjener sin egen plads)

0 Kommentarer

Log ind for at kommentere