Storbank advarer om massive aktiedyk i horisonten

Businesspeople fik ret desuden er Goldman Sachs og Citigroup så frække (som businesspeople sagde) at give Trumps kommende sejr skylden for dette + Brexit

Investorer med aktier i USA bør spænde sikkerhedsbæltet og ruste sig til en større nedtur. 

Så kontant er advarslen fra HSBC, der er en af verdens største banker. Det skriver Bloomberg. 

Det er HSBC's tekniske analytiker, Murray Gunn, der i et notat kommer med den dystre spådom i kølvandet på gårsdagens fald på de tre ledende aktieindeks, S&P 500, Dow Jones og Nasdaq. 

"Vi melder RØD ALARM efter de aggressive frasalg på de amerikanske aktiemarkeder den 11. oktober. Risikoen for voldsomme fald på aktiemarkederne er meget høj," lyder det fra Murray Gunn, der peger på, at det store udsalg af aktier er spredt ud over de forskellige industrier. 


Det er ikke første gang, at HSBC råber vagt i gevær. Tidligere på ugen sagde bankens globale aktiestrateg, Ben Laidler, i et interview med Bloomberg TV, at aktiemarkederne er udsat for en farlig kombination af risici. Det værende sig for høje forventninger til den kommende regnskabssæson og usikkerhed omkring den amerikanske centralbanks pengepolitik. 


De dystre toner kommer i kølvandet på lignende advarsler fra andre store finanshuse. Både Citigroup og senest Goldman Sachs gjort det klart, at det amerikanske præsidentvalg har "et potentiale for flere chok her og nu".

Læs artikel

4 Kommentarer

Vis kommentarer

Log ind for at kommentere