B&O-konkurrent ser sig ikke tilbage - vokser 25 pct

Amerikanske Sonos, der konkurrer med Struer-koncernen Bang & Olufsen (B&O) på området for trådløse højttaler, fortsætter sin fremgang. Det vidner onsdagens regnskab for Sonos' tredje kvartal, som slog omsætningsforventningerne på Wall Street.


Sonos fik i sit tredje kvartal en omsætning på 260 mio. dollar, hvilket var en stigning på 25 pct. på årsbasis, mod ventede 246 mio. dollar, mens det justerede underskud ganske vist landede på 13 cent, men det var en forbedring fra sidste års minus på 45 cent, og samtidig lige på kornet i forhold til analytikernes bud, ifølge Bloomberg News.

"Vi demonstrerede styrke på tværs af vores produktportefølje med omsætningsvækst på 11 pct., 34 pct. og 14 pct. på årsbasis inden for kategorierne trådløse højttalere, hjemmebiograf og komponenter," fremhæver koncernen i sit regnskab.

De to hovedprodukter Sonos One og Sonos Beam fortsatte i særdeleshed fremgangen, hvor Beam tegnede sig for et plus på 61 pct.

Et lille hår i suppen er der dog, for Sonos har nedpræciseret sine omsætningsforventninger en spids for helåret fra intervallet mellem 1,25 og 1,275 mia. dollar til nu mellem 1,25 og 1,26 mia. dollar. Her ligger konsensus på 1,271 mia. dollar.

Med det nye bud ligner det derfor en omsætning i fjerde kvartal i intervallet 283 til 293 mio. dollar mod analytikernes forventning på 299 mio. dollar, viser data fra Bloomberg News.

Læs artikel

0 Kommentarer

Log ind for at kommentere