Den Trilaterale kommission og EU ønsker at fremme Fracking/Skifergas-boringer i Danmark

For at fremme skiferboringer i Europa, bruger den Den Trilaterale Kommission og EU gensidigt hinanden og deres politiske medlemmer af den Trilaterale Kommission som f.eks.  Lykke Friis og Vestager, der sammen sørgede også for at fremme og få gennemtrumfet en tilladelse til Skifergas boringer i Danmark, da Lykke Friis var Klima- og energiminister i VK regeringen.

Man underkendte konsekvent i Danmark, som man har gjort det i resten af verden - Konsekvenserne af de Skifergas boringer, folk der lever med de miljø-ødelæggende følger af Skifergas boringer i USA og Australien.

Mange har stået med ødelagte landbrug og usælgelige boliger, og de har været tvunget til at indgå kontrakter med skifergasborings selskaberne, hvor det er stipuleret, at de ikke må udtale sig om konsekvenserne for dem selv, i forbindelse med de skifergas boringer de blev overtalt til at give tilladelse til på deres jord.

Folk tvinges hermed til at skjule hvor ødelæggende skifergasboringerne har været for dem selv og deres  jord, fordi de ellers ikke kan slippe væk fra den livstruende forurening de lever med dagligt, efter skifergasboringerne har forpestet deres liv og deres levegrundlag med giftige udsivninger og ødelagt drikkevand.

Landbrug og ejendomme, folk har levet på i gennerationer, opkøber skifergas selskaberne for en slik, fordi de efter skifergas udvindingen er usælgelige og uden værdi. Landbrugsjorden er ødelagt, udsivning af gas gør at man ikke kan leve i området og vandet er udrikkeligt og eksplosivt.

Huse er sprunget i luften i USA, på grund af skifergasudsivningen i huset, fra vandrørene eller revner hvor gassen kan sive ind i huset.

https://www.youtube.com/watch?v=GCmDk09F0MY&feature=youtu.be

På Deadline i går, talte man om miljøforurening, og miljø konferencen i N.Y. Og her fortalte miljøkommentatoren så, at CO2 udslippet var faldet i USA efter skifergas boringer.

Helt ærligt jeg var ved at falde ned af stolen.

Se her. Udtalelsen kommer fra Karen Hjulmand efter Banki Moon, efter indledningen på programmet.

http://www.dr.dk/tv/se/deadline/deadline-749#!/

Og se så lige her hvad Skifergas betyder for befolkningen i det område hvor man borer efter skifergas.

Det er en forbrydelse mod verden og miljøet som pressen enten er fuldkommen uvidende om, eller som pressen forsøger at lyve eller fejlinformere om, så  de storkapitalistiske interesser via Den Trilaterale Kommission, helt uden konsekvenser og miljøbøder, kan gå ind og forurene store områder gennem en helt uansvarlig miljøforurening det er umuligt at rydde op efter.

At Thulesen Dahl fra DF, ønsker at fremme Skifergas i Danmark er det rene glade vanvid. At han gør det til en mærkesag, fortæller mere om noget andet, hvor uvidende Thulesen Dahl og DF er når det gælder Skifergas og at Folketinget, på nær EL, er fuldkommen ukritiske over for skifergas boringer.  Fordi de ikke har sat sig ind i konsekvenserne af skifergas udvinding.

Ole Sørensen skriver bl.a. "Skifergas er, basalt set, det samme, som Metan, CH4, og det er, afhængig af renhedsgraden mellem 25 og 32 gange så skadelig, som CO2 for drivhuseffekten, termoeffekten for jordens opvarmning! - Ved udvinding af skifergas vha. fracking kan det ikke udelukkes, der sker udsivninger til atmosfæren af CH4.

Ligeledes er der andre steder i verden sket forurening af drikkevandsressourvarer! Ikke at forglemme de stoffer, som bringes op til overfladen og som indeholder tunge grundstoffer, som Uran og beslægtede radioaktive mineraler.

Disse giver anledning til frigivelse af Radon, som også er radioaktiv og, som beviseligt forårsåger primært lungecancer!

Hertil kommer så andre påvirkninger af undergrunden pga. fracking, bl.a. større risiko for seismiskeforstyrrelser, jordskælv!"

Jeg har en bekendt der bor i Spanien og hun fortalte at de måtte holde inde med Skifergas udvindingen der, på grund af Jordskælv.

Men se youtube videoen, den er direkte skræmmende i forhold til hvad Folketinget forsøger at gennemtvinge i Jylland ved at lægge massivt pres på Kommunen og nu foreslår De Radikale så at man skal påtvinge kommunerne skifergas boringer i fremtiden, uden kommunerne kan sætte sig imod det.

https://www.youtube.com/watch?v=GCmDk09F0MY&feature=youtu.be

Demonstration mod Skifergas d. 6te Oktober i København.

https://www.facebook.com/events/855022997850216/

Underskriv den globale modstand mod Fracking

http://petitions.moveon.org/sign/climate-change-solutions.fb49?source=s.fb&r_by=8814060

4 Kommentarer

Vis kommentarer

Log ind for at kommentere