Enorme grundlæggende løgne om vaccination

Q: Lad os sige at jeg accepterer idéen om, at vacciner skaber beskyttelse imod sygdom. Vacciner skaber immunitet. Hvad er problemet så? Hvorfor skulle jeg være bekymret? Hvorfor skulle jeg bevæge mig uden for hovedmedierne efter information?

A: OK, lad os begynde her. Teorien om vaccination erklærer, at indsprøjtningerne forårsager personens immunsystem at træde i kraft imod en bestemt bakterie, der er placeret i vaccinen. Dette er en ”generalprøve”, der forbereder immunsystemet på at reagere, når den virkelige sygdom senere kommer. Forstår du det?

Q: Ja, det er, hvad jeg er blevet lært.

A: Men ser du, der findes en vaccine (Hepatitis B), der gives til en baby, den dag den fødes. Babyen har ikke noget immunsystem selv. Faktisk er det således, at nogle forskere siger, at barnet ikke fuldt udvikler sit eget immunsystem indtil alderen 12 til 14 år.

Q: Ja? Og så?

A: En vaccine kan ikke forårsage den ønskede ”generalprøve”, med mindre modtageren har sit eget immunsystem. Det er indlysende.

Q: Men dette ville betyde, at vaccinen ikke kan fungere i disse år, hvor et barn ikke har sit eget fuldt udviklede immunsystem.

A: Korrekt.

Q: Men så ville alle eksperter tage fejl.

A: Det er rigtigt.

Q: Hvad med de ældre? Man hører konstant om, at de skal have deres vacciner, fordi de har svage immunsystemer.

A: Det er et andet stykke falsk information. Vacciner kan ikke gøre svage immunsystemer stærkere. Ifølge konventionel visdom forbereder vacciner blot et fungerende immunsystem på en sygdom, der vil komme senere. Faktisk er det således, at vaccination givet til folk, vis immunsystemer er svage, kan have en afgørende negativ virkning. Vaccinationen kan overvælde det svage immunsystem.

Q: Men man har en hel del information erklærende, at vacciner har udryddet traditionelle sygdomme. Raten af succes har været bemærkelsesværdig.

A: To ting her. Som Ivan Illich erklærer i sin bog ”Medical Nemesis”: ”Den kombinerede rate af død af skarlagensfeber, kighoste, difteri og mæslinger blandt børn op til 15 år viser, at næsten 90 procent af det samlede fald i dødsfald mellem 1860 og 1965 forekom inden introduktionen af antibiotika og udbredt immunisering. Denne tilbagegang kan delvist tilskrives til forbedrede forhold i hjemmene og til formindskelse af smittefare fra mikroorganismer, men langt den vigtigste faktor var en større modstandsdygtighed hos værten grundet bedre ernæring”. (Ivan Illich, Medical Nemesis, Bantam Books, 1977).

Q: Hvad er den anden ting?

Når eksperter hævder, at vacciner har udryddet traditionelle sygdomme, hvad er det så, de i virkeligheden siger? De siger, at de synlige symptomer på disse sygdomme nu sjældent ses sammenlignet med tidligere årtier. Men hvorfor er disse synlige symptomer veget ind i baggrunden?

Q: Ja, hvorfor?

A: Det kunne være fordi, at disse symptomer er blevet udryddet, men det kunne være fordi, at disse symptomer er levet undetrykt.

Q: Jeg forstår ikke.

A: Se på de grundlæggende symptomer på mæslinger, udslet, feber. Konventionelt sagt er de så blot resultaterne af virussen mæslinger? Nej. Symptomerne er en kombination af infektion og kroppens immunsystem reagerende på bakterien. Denne reaktion – den opflammende respons – er kroppens forsøg på at fjerne virkningerne af bakterien. Dette er hvorfor, at man ser symptomer.

Q: Ja? Og så?

A: Vaccinerne indeholder giftige elementer. Bakterier, kemikalier som aluminium, formaldehyd. Hvis disse giftige substanser svækker immunsystemet, så vil der ikke forekomme en fuldt opflammende respons. Immunsystemet vil ikke være i stand til at præstere denne respons. Derfor vil de synlige symptomer på sygdommen ikke fremkomme, når den rigtige sygdom kommer. Forstår du?

Q: Ja. Immunsystemer er for svagt til at kæmpe imod.

A: Vaccinationen svækker immunsystemet, så når sygdommen mæslinger faktisk senere kommer, vil personen der modtog vaccinen ikke være i stand til så let at bekæmpe sygdommen. Derfor vil man ikke se udslet og feber. Udslet og feber forekommer, når immunsystemet er i stand til at præstere en fuld respons.

Q: Derfor?

A: Derfor vil det efter kampagner med massevaccination mod mæslinger se ud som om, at mæslinger er blevet udryddet, fordi man i det store hele ikke længere ser de traditionelle symptomer. Men det er en illusion. Mæslinger er ikke i virkeligheden blevet udryddet. I stedet lider folk nu af et svækket immunsystem, og symptomer på dette vil være anderledes.

Q: Det lyder foruroligende.

A: Ja, det er det. For nu er der tale om kronisk sygdom, ikke akutte mæslinger der hurtigt brænder ud ved nærværet af et fuldt funktionelt immunsystem.

Q: Et øjeblik. I lang tid er millioner af tilfælde af mæslinger blevet rapporteret i Den Tredje Verden, hvor børns immunsystem er meget svage. Så symptomerne på mæslinger var rent faktisk synlige?

A: Ja. Lad os sige at disse børns immunsystem på et tidspunkt knapt nok var stærke nok til at præstere en opflammende respons. Dette er hvorfor, at udslet og feber fremkom, men så, efter vaccination med giftige elementer, så var dette ikke længere tilfældet. Alle disse børn var nu alle ”under linjen”. Da mæslingerne kom, kunne man ikke længere se symptomerne. Efter vaccination var deres systemer for svage til at præstere en opflammende respons. Dette er ikke ”vi udryddede mæslinger”. Dette er ”vi placerede mæslinger med kronisk sygdom”.

Q: Du synes at sige, at man må gøre folks immunsystem stærkere. Det er det rigtige svar. Så vil børn få de rigtige sygdomme og overvinde dem – og så vil de være immune hele livet.

A: Ja, helt sikkert.

Q: Hvilket medicinsk ”fix” kan klare dette?

A: Der findes ikke noget. At gøre en persons immunsystem stærkere er ikke en medicinsk situation. Det involverer bedre ernæring, bedre renlighed og andre faktorer, af hvilke ingen af disse har noget at gøre med medicinsk behandling.

Q: Du siger også, at et svagt immunsystem åbner døren til alle mulige slags sygdomsomstændigheder.

A: Korrekt. Vaccination kan ikke kurere et svagt immunsystem. Løsningen skal være ikke-medicinsk.

Q: Jeg tror ikke, at eksperterne i medicin kan lide den idé.

A: Det ville være en enorm, enorm underdrivelse.

Q: Men der må findes en medicinsk løsning på svage immunsystemer.

A: Hvorfor?

Q: For hvis der ikke gør det, så er alt, hvad vi er blevet fortalt forkert.

A: Og det kan du ikke acceptere?

Q: Hvis jeg accepterede det, ville det betyde, at det medicinske system har meget på spil i at holde folks immunsystemer svage.

A: Og horder af propaganda fortæller dig, at det kan ikke være sandt.

Q: Jep.

A: Vis problem er det?

Tavshed

Q: Det ønsker jeg ikke at tænke på. Jeg vil hellere begrave mit hoved i sandet. Lad mig skifte konversationen til noget du skrev om – influenzavaccinen. Den foruroliger mig også. Du citerede Peter Doshi, der publicerede en artikel i BMJ Journal. Kan jeg citere dig?

A: Værsgo. Bare gå i gang.

Q: ”Dr. Peter Doshi, skrivende i BMJ Journal på internettet (British Medical Journal), afslører en monstrøsitet”.

”Som Doshi erklærer, tages der hvert år hundredtusindvis af respiratoriske prøver fra patienter med influenza i USA, som bliver undersøgt på laboratorier. Her er sagen: kun en lille procentdel af disse prøver viser tilstedeværelse af en influenzavirus.

”Dette betyder: de fleste folk i Amerika der af læger er diagnosticeret med influenza, har ikke nogen virus i deres kroppe”.

”Så de har ikke influenza”.

”Derfor, selvom man antager, at vaccinen mod influenza er nyttig og sikker, kunne det ikke på nogen måde hindre alle disse ”tilfælde af influenza”, der ikke er tilfælde af influenza.

”Vaccinen kunne ikke på nogen måde virke”.

”Vaccinen er ikke designet til at hindre falsk influenza, med mindre grise har vinger”.

”Her er det præcise citat fra anmeldelsen i BMJ af Peter Doshi (BMJ 2013; 346: f3037)”.

”… selv den ideelle influenzavaccine passende perfekt til cirkulerende former for vild influenza og i stand til at standse alle influenzavira kan kun håndtere en lille del af problemet med ”influenza”, fordi de fleste slags ”influenza” ikke synes at have noget at gøre med influenza. Hvert år undersøges hundredtusindvis af respiratoriske arter på tværs af USA. Af de undersøgte findes i gennemsnit 16% at være positive for influenza”.

” … Det er ikke noget under, at så mange mennesker føler, at ”influenzavacciner” ikke virker: for de fleste slags influenza gør de ikke”. (slut på citat fra Doshi)

”Fordi de fleste diagnosticerede tilfælde af influenza er ikke influenza”.

”Så selv om man er en sand troende på hovedstrømmens teori om vaccine, har man et problem. De svindler røven ud af bukserne på folk”.

A: Har du et spørgsmål til det?

Q: Nærmere at det … er chokerende. Dybt chokerende.

A: Det er meningen, at det skal være chokerende. Det er fakta til tider.

Q: men hvordan kan det være, at det ikke står i hovedmedierne? Hvorfor er dette ikke en gigantisk historie i pressen? Hvorfor har staten ikke efterforsket dette?

A: Hvorfor besvarer du ikke bare dit eget spørgsmål?

Q: Fordi jeg er bange for, at mit svar vil chokere mig.

A: Og vis problem er det?

Læs artikel

4 Kommentarer

Vis kommentarer

Log ind for at kommentere