Juletræssagen: Formanden truet ud af Egedalsvænge

Formanden for beboerforeningen i Egedalsvænge og mangeårig beboer flygter fra trusler:

...

Karin Leegaard Hansen fik smidt sten gennem sine vinduer. TV2 blev jaget ud af området og fik deres bil ødelagt, da de ville dække begivenhederne.

Nu er truslerne mod Karin Leegaard Hansen blevet så voldsomme, at hun flygter ud af området:

“Jeg vil gerne herfra som et normalt menneske, og ikke som en psykisk syg” siger Karin Leegaard til Ekstra Bladet.

Hun føler sig konstant truet, er bange og går til krisepsykolog.

Dagbladet Politiken har eksempelvis fået en kopi af en email, der er blevet sendt rundt, og som direkte angriber hende for at være »venner med racister og nynazister« og for at hade »islam og muslimer«.

“Vi har opsagt lejligheden og fundet et nyt sted i Jylland og flytter så hurtigt som muligt. For første gang i 29 år skal Karin Leegaard og hendes mand ikke fejre jul i Egedalsvænge.

Jeg ved ikke lige, hvordan tilhængerne af den muslimske indvandring vil forholde sig til denne sag? Er det en almindelig opførselsmåde blandt muslimer? Eller er der tale om et ubetydeligt mindretal? Hvis man tror på det sidste, var det måske værd at overveje, hvorfor det så store flertal af moderate og flinke muslimer accepterer denne helt uacceptable opførsel fra trosfæller, som de med stor sikkerhed kender identiteten af. Hvor er fakkeloptogene? Hvor er talen om fredelig sameksistens? Hvor er anmeldelserne?

Læs artikel

48 Kommentarer

Vis kommentarer

Log ind for at kommentere