Mary Consolata Namagambe historien: Fra vild til utrolig

Mary Consolata Namagambe var indigneret over, at BT havde vist et billede af en mistænkt i en voldtægts-sag og at billedet lignede hendes venindes lillebror.

Og Mary Namagamba havde ret: Billedet lignede ganske rigtigt venindens bor. Og det var der en grund til (EB)

Mary Consolata Namagambe  13 hrs ·   

Først og fremmest skal det siges, hvor kede af det jeg er.
Det viser sig, at det er vedkommende selv som er blevet varetægtsfængslet med mistanke for forsøg på voldtægt. Det har jeg fået at vide og fået bekræftet endelig i dag og jeg vil offentligt undskylde for min gennemgående naivitet, som er under al kritik. Jeg er selv chokeret, men jeg skammer mig inderligt og har brændt mine fingre, så jeg fremover vil forholde mig kritisk, selv i situationer, hvor jeg endda kender en person. Velnok er jeg jurist, men som jurist kan man også forfalde til naivitet, for tanken om at en man kender, bliver mistænkt og muligvis dømt for så alvorlig en forbrydelse, er en meget fjern tanke. At vedkommende kunne potentielt finde på sådan en handling! Jeg må bare ligge fladt ned i det her tilfælde og erkende, at selv den hårde kritik de sidste par dage der hat været imod mig, har været helt på sin plads.

Jeg handlede i min følelsesvold og hold kæft hvor er det dumt. Med sagens udvikling, har jeg det ret simpelt: Om det så skulle være min egen bror, der kunne finde på at begå sådan en forbrydelse, så har jeg ingen sympati for ham. Jeg er ked over at jeg har forfaldet til at blande mig i politiets efterforskning og jeg undskylder både overfor politiet, som overfor BT. Jeg håber inderligt at sagen bliver opklaret og at offeret bliver tildelt retfærdigheden på sin side.

5 Kommentarer

Vis kommentarer

Log ind for at kommentere