Mænd der foregiver at være kvinder skal undersøges for brystkræft og livmoderhalskræft

Socialiseret medicin tillader de progressive drivende Stor Britannien til at fuldt at stille tjenesterne til disposition for agendaen hos LGBT. Resultatet:

”Biologiske kvinder der juridisk definerer dem selv som mænd, vil ikke rutinemæssigt blive scannet for brystkræft og livmoderhalskræft, også selvom de bevarer disse organer, og forbliver i risiko, har National Health Service sagt”.

Det giver mening, for ifølge venstreorient dogmatik, hvis en kvinder siger, at hun er en mand, så er hun bogstaveligt talt en mand, og derfor behøver hun ikke bekymre sig om brystkræft eller livmoderhalskræft. Det kunne endog spare lidt penge ….

”Men de samme biologiske mænd der anser dem selv for værende kvinder, bliver dog inviteret til undersøgelse af livmoderhalsen – selvom det er umuligt for dem at have en livmoderhals - erklærer en officiel vejledning.

Ingen kvaler; skatteyderne betaler. De har masser af penge til at finansiere paradenumre. Folk med legitime medicinske problemer vil ikke have nogen indvendinger imod at vente lidt længere for at se en læge. Det er alt sammen i en god sags tjeneste: promovering af mental sygdom og seksuel afvigelse.

”Retningslinjerne, der vil sætte liv i fare og tilskynde til fysisk umulige undersøgelser på ikke eksisterende organer, er blevet introduceret for at undgå at ”antænde kønslig dysfori” hos de transkønnede, indikerer materialet fra National Health Service”.

Hvis kønslig dysfori nu anses for være en større risiko for sundheden end kræft, burde man måske prøve at reducere fremherskelsen ved ikke at tilskynde mentalt syge til at indgå i morbide selvbedrag, at deres kroppe blev givet til dem ved en fejl. Men jeg glemmer; når sundhedspleje bliver en del af staten, handler det ikke længere om sundhed. Det handler om at fremme venstrefløjens agenda.

Læs artikel

3 Kommentarer

Vis kommentarer

Log ind for at kommentere