Måske er venligboerne ikke særlig empatiske?

Kommentar fra Niels Tvilling vedrørende artikel i Kristeligt Dagblad

Jeg føler behov for at kommentere de udtalelser i Kristeligt Dagblad angående tv-udsendelsen Patrioten og Venligboeren. Helt fra starten af optagelserne, opdagede jeg hurtigt, at journalisterne havde en skjult agenda, idet jeg gentagne gange blev opfordret til at komme med nogle udtalelser, som journalisten udtrykte det ”meninger og holdninger med saft og kraft”.

De indre alarmklokker ringede selvfølgelig ved sådanne opfordringer, og jeg indså hurtigt, at de, journalisterne, søgte ekstreme udtalelser fra min side.

Angående dialogen under middagen hos den syriske ”fIygtning”, som havde fået asyI i Danmark, stiller jeg ham forskellige spørgsmål, blandt andet om det sidste rigtige store slag mellem isIam og det kristne Europa, nemlig slaget om Wien den 12. september 1683, hvor osmannerne lider det endelige nederlag, og osmannernes storvisir Kara Mustafa Pasha to uger senere i Beograd bliver henrettet af Janitsharerne som straf for det forsmædelige nederlag (han bliver henrettet ved kvælning i en silkesnor den 25. september).

Under denne diskussion, bliver han, syreren tydeligt vred og ophidset, men bevarer evnen til at svare og argumentere hurtigt på dansk, men da jeg stiller ham spørgsmålet om demokrati, mister han evnen til at formulere sig på dansk, fordi han er i nød og han praktiserer ”taqiyya”.

Mindst 90% af denne diskussion er klippet væk, og man kan kun gætte hvorfor.

Læs artikel

0 Kommentarer

Log ind for at kommentere