Nej tak til omfattende skatteregning og trafikkaos - Ungt par vil ikke flytte til en letbanekommune

Managementkonsulenten og kommende deltager i DM i debat, Louise Siv Ebbesen, drømmer om en ejerbolig uden for København. Men udsigten til en omfattende skatteregning og øget trafikkaos afholder Louise og hendes kæreste fra de elleve kommuner af den kommende letbane. Louise begrunder hvorfor i dagens Politiken og uddyber på Facebook: 


"Det mest skræmmende ved det offentlige system er, at ansvaret for groteske beslutninger aldrig rigtig finder en ejermand. Det så vi med skandalerne i SKAT, IC4-togene og vi vil snart se det med Hovedstadens letbane. 

Et af de bærende argumenter for at vedtage den samfundsøkonomiske urentable Hovedstadens letbane var argumenter om, at kommende boligejere og virksomheder ville finde de 11 ejerkommuner af letbanen mere attraktive, som følge af det nye transportmiddel. 

Som boligsøgende i kommuner som Lyngby-Taarbæk og Gladsaxe må jeg bare sige, Nej tværtimod. Det gør jeres kommuner ekstremt uattraktive, at i vil bruge milliarder af skattekroner på at indføre et stykke forældet teknologi. For der er altid kun én gruppe, der hænger på regningen af offentlige transport skandaler: skatteyderne.

Trængselsproblemerne kunne være løst billigere og bedre med fx busser, som Produktivitetskommissionen allerede skrev i 2014."

Læs artikel

0 Kommentarer

Log ind for at kommentere