Nye Borgerlige: Danmark er ikke for alle

Nye Borgerliges Pernille Vermund skriver i tidsskriftet Replique om Nye borgerliges konservative værdipolitik. Partiet vil bl.a. gøre op med multikulturalismen og slår fast, at Danmark ikke er for alle:

Danmark er ikke for alle. Vi er skabt af vores kultur og historie. Vi er et fællesskab af danske, og vi skal kun give indfødsret til de, som viser vilje og evne til at assimilere sig ind i vores kultur og ophold til de, der respekterer vores love, regler og værdier.

Der er også indirekte hug til Det Konservative Folkeparti: 

De, der tidligere har kæmpet for Gud, konge og fædreland fortæller os, at national suverænitet ikke er en luksus, man kan tillade sig i det 21. århundrede. Man vil i stedet have Danmark ind i kernen af EU, med i euroen og det retslige samarbejde. Globaliseringen bliver trukket frem med alle dens muligheder, og kampen for fædrelandets ret til selvbestemmelse forsvinder. Danmark har afgivet alt for megen suverænitet til EU og har bundet sig alt for fast i internationale aftaler, som begrænser vores muligheder for at bevare Danmark som en nation af danskere.Det mener vi er en central opgave for et konservativt parti at få lavet om på.


Læs artiklen her.

4 Kommentarer

Vis kommentarer

Log ind for at kommentere