PostNord nægter at levere pakker til migrantforstaden Malmø

Det statsejede post selskab PostNord i Sverige har annonceret, at det ikke længere kan levere pakker til området i Malmø i Sverige tungt befolket med migranter, fordi det er for farligt.

Politiet har faktisk i årevis været på plads i nabobyen Seved, men byen nyder fornyet opmærksomhed, efter en indbygger i Augustenborg, Sylvia Ziegler, klagede over, at hendes adresse bliver blokeret i systemet hos PostNord.

Da hun spurgte til, hvorfor hun ikke modtog pakker, blev Ziegler fortalt af PostNord, at det var for usikkert at levere til området grundet røverier og angreb på personalet.

”Hvad bliver det næste, der sker. Kommer ambulancen ikke, hvis jeg får et hjerteanfald?”, spurgte Ziegler, der foreslog, at PostNord kunne ansætte sikkerhedsvagter til at ledsage deres leverende personale.

Augustenborg, det nærliggende område af Seved, er også berygtet for sit problem med handel med stoffer og kriminalitet, og PostNord har den samme politik der.

Ifølge den regionale administrator i PostNord, Jan Allan Eklund, foranledigede tre forskellige hændelser i de seneste syv år beslutningen hos selskabet.

”Det handler om trusler mod personalet og tre alvorlige hændelser”, sagde Eklund, tilføjende at ”situationen er ikke stabil”.

Indbyggere i Seved anmodes om at hente deres pakker fra et andet postkontor, selvom dette kan være vanskeligt for nogle ældre indbyggere, der ikke kan magte turen.

No Go-Zoner i Sverige befolket med migranter, af regeringen kaldet ”følsomme” eller ”sårbare” områder, af hvilket Seved er et, har været i søgelyset lige siden Donald Trump i en tale sidste år nævnte problemet med kriminalitet i Sverige som resultat af masseimmigration.

Tilbage i januar advarede regeringen i Stor Britannien officielt borgere rejsende til Malmø om at være opmærksomme på truslen fra ”kriminalitet, skyderier og eksplosioner relateret til bander”.

Områder af byen har også været plaget af angreb med granater, gruppevoldtægter og brandbombning af et jødisk kapel. I november sidste år blev en lokal radiostation også kapret til at spille rekrutteringssange fra Islamisk Stat.

Det er ikke første gang, at PostNord has annonceret, at det vil indstille levering af pakker til visse områder af Sverige.

I april sidste år sagde selskabet, at det ville indstille levering til området Rinkeby i Stockholm, en anden berygtet No Go-Zone, hvor journalister er blevet angrebet, fordi det ”ikke blev anset for værende sikkert for personale”.

Læs artikel

1 Kommentarer

Vis kommentarer

Log ind for at kommentere