Somalier dømt samfundstjeneste for at voldtage svensk mindreårig

En migrant på 17 år fra Somalia blev dømt 150 timers ”ungdomstjeneste” efter at have voldtaget og truet med at dræbe en pige på 13 år på et handikaptoilet.

Somalieren truede med at skære halsen over på pigen og trampe på hendes hoved, hvis hun meldte voldtægten; yderligere truede han også et vidne.

”Han skreg, at han ville dræbe hende”, genkaldt vidnet sig. ”Derefter sagde somalieren, at han ville kneppe hendes mor og derefter dræbe hende og hendes familie”.

Somalieren har nægtet dødstruslerne såvel som voldtægten i 2016, der blev begået på et handikaptoilet.

Fordi somalieren teknisk set er en mindreårig, gav dommeren ham en dom på 150 timers ”samfundstjeneste”, frem for de to års fængsel han ville have modtaget, hvis han var 18 år.

Dette sagt har der været kontrovers i Sverige, over migranter hævdende at være yngre end de er, for at undgå voksendomme for kriminalitet.

I overensstemmelse med dette kommer denne dom uger efter, at lederen af nationalistpartiet i Sverige sagde, at hans land er det mest forstyrrede i den vestlige verden.

Derudover har forøgelsen af vold fra bander af migranter i Sverige eskaleret til et punkt, hvor endog det statsejede postselskab annoncerede, at det ikke længere kan levere pakker i områder tungt befolket med migranter.

Læs artikel

2 Kommentarer

Vis kommentarer

Log ind for at kommentere