Svar til lektor Klog: Nationalisme er det eneste værn mod kollaps

De, der som lektor Petersen i den linkede JP-kronik har travlt med at give Brexit og voksende nationalisme skylden for alle Europas kommende ulykker, overser altid én helt afgørende faktor. Den skulle da ellers være til at få øje på, men den er så fandens politisk ukorrekt. Det er nok derfor, den smutter under radaren. 

 

Jeg tænker naturligvis på den massive tilstrømning til Europa af folk fra visse fremmede kulturer - korrektion: fra én bestemt kultur/religion – folk, som har vist sig svært vanskelige at have med at gøre, for nu at sige det med sordin. De er nogle brokkehoveder, de kræver positiv særbehandling, de har høj kriminalitetsrate, de er ikke videre ivrige efter at arbejde eller uddanne sig. De er et på alle måder dyrt bekendtskab. De er ved at rive vore førhen rimeligt velordnede europæiske samfund i stykker. Her ligger hunden begravet.

 

Og lektor Petersen må meget undskylde, men den store skurk bag denne ulykkelige udvikling er altså – EU. Jeg behøver vel blot sige Schengen. Ja, der var selvfølgelig også en vis Bundeskanzlerin, som mente sig berettiget til på hele EU's vegne at invitere alt, der kunne krybe og gå, indenfor: ”Wir schaffen das”, bedyrede fruen. Ja, det skal jeg love for! Det er da ikke så sært, at nationalismen vokser. Den fremstår efterhånden som det eneste realistiske værn mod vor civilisations kollaps. Det kan man da godt begræde, men det er realiteterne.     

  

Læs artikel

21 Kommentarer

Vis kommentarer

Log ind for at kommentere