Svend Brinkmanns Facebook side går amok i JBO-had

Venstreorienterede Svend Brinkmann er meget kritisk overfor Liberal Alliance, men har nu været nødt til at slette sin egen FB-opdatering. Læserne gik simpelthen amok i had mod JBO og Brinkmann valgte derfor - meget prisværdigt - at lukke tråden. Han skriver:

Jeg har - vist for første gang - valgt at slette et af mine Facebook-opslag. Jeg linkede i går til en historie, hvor Joachim B. Olsen udtalte sig om, at "Økonomisk ulighed skyldes folks egne valg". Jeg mener selv, at dette er et uholdbart og stærkt kritisabelt synspunkt, og opslaget fik hurtigt tusindvis af likes. Men desværre udviklede tråden sig til en ren tilsvining af Joachim B. Olsen med hundredevis af kommentarer.

Jeg kan godt forstå, at man som borger i en udsat position føler sig trådt på af sådanne udtalelser fra en folkevalgt politiker, men jeg ønsker ikke at lægge Facebook-plads til ren mobning. Jeg fjernede først de mest tilsvinende kommentarer, men det var et rent Sisyfos-arbejde, så nu har jeg altså slettet opslaget og dets tråd.

Jeg ved godt, at det er en idealistisk ambition, men vi bør efter min mening kunne være uenige med hinanden uden at blive personlige og hadefulde.

1 Kommentarer

Vis kommentarer

Log ind for at kommentere