Seneste artikler

Vi skal stemme om EU forbehold inden 2016

Udgivet 10. december 2014 12:45 i Politik

Tilføjet 10/12/14 12:12 af HrHansen

TV2 oplyser....

Et sjovt citat er dog dette:

- Ja-partierne vil bede danskerne om at give Folketinget et mandat til at ...

Læs artikel

Justitsmord - nu også som appelsag.

Udgivet 8. juni 2015 14:48 i Kriminalitet

Tilføjet 08/06/15 02:06 af HrHansen

Den Fri har en artikel omkring appelen af Danmarks hidtil største hackersag.

Skribenten Kofod er, desværre, blandt de få der ...

Læs artikel

Nyt tysk asylkoncept: Muslimer i én lejr, kristne i en anden

Udgivet 29. september 2015 12:26 i Indvandring

Tilføjet 29/09/15 12:09 af HrHansen

De blå vil afskaffe fotovognene

Udgivet 24. april 2015 14:46 i Politik

Tilføjet 24/04/15 02:04 af HrHansen

De konservative har stillet forslag om at man skal fjerne politiets fotovgne helt, da man mener at der er tale ...

Læs artikel

7 dages fængsel for 120 lovovertrædelser, og advokaten anker

Udgivet 19. september 2016 13:19 i Kriminalitet

Tilføjet 19/09/16 01:09 af HrHansen

Jeg er fuldt ud klar over at de fleste herinde ikke har haft lige så mange timer i retten som ...

Læs artikel

Seneste kommentarer

HrHansen @ 4. februar 2014 11:09

@Mads_M

Det faktum at der findes mere end en årsag til at være modstander af et frasalg, må da alene afgøre at der ikke er tale om kommunisme.Jeg render jo heller ikke rundt og kalder dig for idiot fordi du ikke kan se tingene fra mere end en vinkel.

 

Langt de fleste danskere jeg kender og har talt med om salget, er ikke utilfredse med salget i sig selv (ok nogle er og jeg kan godt forstå argumentet med at livsnødvendig infrastruktur ikke bør privatiseres), men er derimod utilfredse med at salget foregår uden at der har været en ordentlig folkelig debat, at salget sker til en virksomhed der har spekulation for øjemed, og ikke Dongs bedste, og at salget sker til en virksomhed der vil trække overskud ud af Dong uden at svare skat af samme.

Mange af disse menensker husker godt hvad der skete med Eks. TDC, KMD, diverse fjernvarmeværker overtaget af EON osv osv. Alle steder hvor der har været monopoler er pirsen hver gang steget efter en privatisering. Alle steder er egenkapitalen trukket ud af selskabet, alle steder er der foretaget "nedskæringer, og alle steder er det forbrugerne der har måttet betale regningen.

 

Det er IKKE et kommunistisk komplet at modarbejde interesser der forsøger at udnytte/udbytte de svage/dumme. Tværimod er det medmenneskelighed. Jeg er ikke imod at der skal kunne tjenes penge på at føre forretning i landet, det tror jeg de fleste er enige i, jeg er (som så mange andre), imod at pengene stjæles gennem skatteundragelse, prismanipulation og bondefangeri. Alle tre ting noget som GS er verdenskendte for.

Gå til artikel

HrHansen @ 14. februar 2014 12:57

@Uffe_A

Og hvis du læser hvad jeg skrev, så har det aldrig tidligere været meningen at Tinget var en fuldtidsstilling. Det er også derfor der er tradition for at holde lang sommerferie, så man kan nå hjem og høste.

 

Væk med levebrødspolitikerne. Ind med nogle mennesker med rigtige jobs, der faktisk sidder i tinget, fordi de har noget de brænder for at ændre. Din løsning er at han skal sige sit job op, det er jeg ikke tilfreds med.

Gå til artikel

HrHansen @ 4. november 2013 11:23

@skjold

120 journalister fast tilknyttet Christiansborg ganget med 13 dage = 1500+ dage eller ca 7 årsværk, for at finde 8.000,- som manden var berettiget til at få....

Super. Det er vel nok en fornuftig samfuundsmæssig prioritering.  Man kan næsten ikke forstå at folk taler om spild af tid og penge nu om stunder....

Gå til artikel

HrHansen @ 4. november 2013 13:36

@Vestergaard

Jeg ved ikke om der er manipulation med i billedet, det er svært at sige uden at have kigget på kilden. Men solceller er en af de energi teknologier der bliver forsket allermest i, og dermed kigger man naturligvis også på produktionsmetoderne. Det er meget muligt at man i artiklen alene har fokuseret på de værste produktioner.

 

Det ændrer dog ikke på argumentet at solceller stadig er mindre "forurenende" end olie, og dermed stadig er en grøn energi, omend en der stadig er under udvikling.

Gå til artikel

HrHansen @ 16. august 2013 12:03

@_slettet_bruger_3909

Men staten kan jo netop IKKE sørge for nogle af disse grupper, hvis vi nedlægger det offentlige tilbud.....

 

Det er derfor jeg siger at nogle ting kan vi privatisere, men der hvor vi har en samfundsmæssig interesse i at tingene kører, også selvom de er dyre, der kan vi ikke tillade os det.

Gå til artikel