Seneste artikler

Hvert tredje af statens vitale it-systemer risikerer nedbrud og hackerangreb - Erhverv - FINANS

Udgivet 30. januar 2017 13:23 i IT

Tilføjet 30/01/17 01:01 af HrHansen

Må jeg starte med at anbefale, at når man digitaliserer, at man ikke nøjes med at scanne en blanket, og ...

Læs artikel

Stop romantiseringen af Hash

Udgivet 29. juli 2015 14:49 i Miljø og klima

Tilføjet 29/07/15 02:07 af HrHansen

Anders Jerichow har begået dette debatoplæg. (bemærk du skal måske slette cookies hvis du allerede har været på politikens hjemmeside ...

Læs artikel

Vi skal stemme om EU forbehold inden 2016

Udgivet 10. december 2014 13:45 i Politik

Tilføjet 10/12/14 01:12 af HrHansen

TV2 oplyser....

Et sjovt citat er dog dette:

- Ja-partierne vil bede danskerne om at give Folketinget et mandat til at ...

Læs artikel

Hvilket frydefuldt resultat

Udgivet 19. juni 2015 14:16 i Politik

Tilføjet 19/06/15 02:06 af HrHansen

Morten Uhrskov Jensen har begået denne blog, hvori han redegør for at Dansk folkeparti endeligt står for den helt store ...

Læs artikel

Nyt tysk asylkoncept: Muslimer i én lejr, kristne i en anden

Udgivet 29. september 2015 14:26 i Indvandring

Tilføjet 29/09/15 02:09 af HrHansen

Seneste kommentarer

HrHansen @ 4. februar 2014 12:09

@Mads_M

Det faktum at der findes mere end en årsag til at være modstander af et frasalg, må da alene afgøre at der ikke er tale om kommunisme.Jeg render jo heller ikke rundt og kalder dig for idiot fordi du ikke kan se tingene fra mere end en vinkel.

 

Langt de fleste danskere jeg kender og har talt med om salget, er ikke utilfredse med salget i sig selv (ok nogle er og jeg kan godt forstå argumentet med at livsnødvendig infrastruktur ikke bør privatiseres), men er derimod utilfredse med at salget foregår uden at der har været en ordentlig folkelig debat, at salget sker til en virksomhed der har spekulation for øjemed, og ikke Dongs bedste, og at salget sker til en virksomhed der vil trække overskud ud af Dong uden at svare skat af samme.

Mange af disse menensker husker godt hvad der skete med Eks. TDC, KMD, diverse fjernvarmeværker overtaget af EON osv osv. Alle steder hvor der har været monopoler er pirsen hver gang steget efter en privatisering. Alle steder er egenkapitalen trukket ud af selskabet, alle steder er der foretaget "nedskæringer, og alle steder er det forbrugerne der har måttet betale regningen.

 

Det er IKKE et kommunistisk komplet at modarbejde interesser der forsøger at udnytte/udbytte de svage/dumme. Tværimod er det medmenneskelighed. Jeg er ikke imod at der skal kunne tjenes penge på at føre forretning i landet, det tror jeg de fleste er enige i, jeg er (som så mange andre), imod at pengene stjæles gennem skatteundragelse, prismanipulation og bondefangeri. Alle tre ting noget som GS er verdenskendte for.

Gå til artikel

HrHansen @ 14. februar 2014 13:57

@Uffe_A

Og hvis du læser hvad jeg skrev, så har det aldrig tidligere været meningen at Tinget var en fuldtidsstilling. Det er også derfor der er tradition for at holde lang sommerferie, så man kan nå hjem og høste.

 

Væk med levebrødspolitikerne. Ind med nogle mennesker med rigtige jobs, der faktisk sidder i tinget, fordi de har noget de brænder for at ændre. Din løsning er at han skal sige sit job op, det er jeg ikke tilfreds med.

Gå til artikel

HrHansen @ 4. november 2013 12:23

@skjold

120 journalister fast tilknyttet Christiansborg ganget med 13 dage = 1500+ dage eller ca 7 årsværk, for at finde 8.000,- som manden var berettiget til at få....

Super. Det er vel nok en fornuftig samfuundsmæssig prioritering.  Man kan næsten ikke forstå at folk taler om spild af tid og penge nu om stunder....

Gå til artikel

HrHansen @ 4. november 2013 14:36

@Vestergaard

Jeg ved ikke om der er manipulation med i billedet, det er svært at sige uden at have kigget på kilden. Men solceller er en af de energi teknologier der bliver forsket allermest i, og dermed kigger man naturligvis også på produktionsmetoderne. Det er meget muligt at man i artiklen alene har fokuseret på de værste produktioner.

 

Det ændrer dog ikke på argumentet at solceller stadig er mindre "forurenende" end olie, og dermed stadig er en grøn energi, omend en der stadig er under udvikling.

Gå til artikel

HrHansen @ 16. august 2013 14:03

@_slettet_bruger_3909

Men staten kan jo netop IKKE sørge for nogle af disse grupper, hvis vi nedlægger det offentlige tilbud.....

 

Det er derfor jeg siger at nogle ting kan vi privatisere, men der hvor vi har en samfundsmæssig interesse i at tingene kører, også selvom de er dyre, der kan vi ikke tillade os det.

Gå til artikel